hvordan man kan rense blæseren på HP dv8000 bærbare computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-27

HP dv8000 har en ventilator , der blæser luft ind på heatsink for at holde den bærbare processor cool . Over tid , især når den bærbare computer har kørt i et støvet miljø kan ventilatoren blive snavset og tilstoppet med støv . Hvis for meget støv akkumuleres , kan ventilatorens køleevne nedsættes til det punkt, for at forårsage processoren bliver overophedet. Hvis processoren bliver for varm , vil computeren lukke sig ud for at forhindre skader . Heldigvis er der et par nemme metoder til unclogging fan
1 .
Brug et sugerør . Blæs hårdt ind i ventilatoren i retning af udluftning , således at støvet vil komme ud af den bærbare computer og ikke gå dybere ind . Ved hjælp af en halm vil reducere mængden af støv , der kommer tilbage i dit ansigt , i modsætning til bare at bruge din mund .
2 .
Brug en dåse komprimeret luft . Disse kan afhentes på computer , et kontor eller byggemarkeder . Igen peger trykluft mod udluftning , således at støvet vil afslutte den bærbare computer .
3 .
Brug en kompressor . Den ekstra effekt vil bidrage til at sikre alle støv ud af blæseren . Må ikke være bekymret spinning ventilatoren alt for hurtigt , når blæser det ud , som lejerne i blæseren er designet til at lade det spin under stor hastighed .
4 .
Brug en Q-spids eller noget lignende med en lille mængde sprit . Den alkohol vil fugte bomuld og gøre det lettere at samle op . Den alkohol også tørrer meget hurtigere end vand , hvilket er meget sikrere .


Previous:nothing Next:hvordan man ser lcd tv på en computer 

Kommentarer

Code:
change