hvordan man kan reparere en Alienware bærbar

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-24

Reparation af en Alienware bærbar computer er ikke en nem proces på grund af de komplekse , tekniske karakter af opbygningen af en computer . Bærbare computere som dem , der tilbydes af Alienware har mange komponenter, der kan nedbryde , herunder display, tastatur og batteri . Men selv uden tidligere erfaring eller laptop ekspertise , kan du reparere din Alienware laptop med kun en stjerneskruetrækker og et par vigtige reservedele

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker


1 .
Kontroller strømtilslutningen til din Alienware laptop . AC adapteren stik på bagsiden af enheden . Vær sikker på, adapteren er sikker . Se også stikkontakten /strømstødssikring og sørg for adapteren er sat i stramt .
2 .
Sluk Alienware bærbare computer og overveje batteriet . Laptop batterier forværres over tid , og efter 1000 afgifter , de kan have behov for at blive udskiftet . Vend Alienware bærbare computer, og bemærker batteriets
skitsere øverst midt på bagsiden af enheden . Lige under dette vil blive den glidende batteri -release mekanisme . Skub den at frakoble og udskifte batteriet .
3 .
Sæt Alienware bærbare computers tastatur , hvis der er problemer med dens drift . På midten bagsiden af Alienware bærbare er tastatur skruer , ofte markeret med et lille tastatur ikon ( afhængigt af den præcise model ) . Brug en Phillips-skruetrækker til at fjerne alle disse skruer .
4 .
Vip Alienware laptop igen og tage tastaturet ud skjold , som er placeret direkte over selve tastaturet og direkte under skærmen. Brug en flad genstand som en kile , og sætte det under skjoldet 's ender at frigøre det fra forsiden af Alienware bærbare computer.
5 .
Tag tastaturet lidt ud nu, at det er løs , men ikke fjerne det helt . Du vil se det stadig er fastgjort til bunden af den bærbare computer via tastaturet kabel , der løber fra bunden af tastaturet for at en stik på den bærbare base . Stikket vil blive låst fast i en vandret , lukket position . Flip det oprejst for at frakoble kablet og derefter fjerne tastaturet helt . Det kan nu blive erstattet , og relevante skruer genindsættes .
6 .
Tjek din bærbare computer skærmen for problemer relateret til monitoren. Hvis genstart af Alienware bærbare eller justere skærmens lysstyrke indstillinger ikke afhjælpe en skærm problem , mener fuld erstatning . Fjern skruerne rundt om Alienware bærbare skærmens ringen ved hjælp af Phillips-skruetrækker og derefter pop off ringen , afslører metal beslaget på hver side af den udsatte displayet . Også tage skruerne ud af disse beslag .
7 .
Tag inverteren kablet , som nu udsættes nederst på midten af skærmen . Frekvensomformeren kablet løber ind i en stik , der kan frakobles ved at skubbe det i en opretstående stilling, ikke ulig tastaturet stik .
8 .
Løft skærmen forsigtigt . Nu kan du indsætte en udskiftning skærm , tilslut inverter kablet og erstatte alle nødvendige skruer .


Previous:nothing Next:hvad er meningen med en cpu socket -nummer? 

Kommentarer

Code:
change