hvordan man kan reparere en Presario 2500 laptop

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-23

Computere er avanceret udstyr, som ofte kræver fejlfinding og reparation , og det samme gælder for Compaq Presario 2500 laptop . Almindelige problemer omfatter batteri fejl eller forringelse , tastatur funktionsfejl , og problemer med displayet . Sommetider disse komponenter skal være tweaked og erstattes , men heldigvis selv en novice kan udføre disse operationer , så længe han har Phillips og flad skruetrækkere på klar

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Skruetrækker .


1 .
Sørg for at der er nogen strøm forbindelsesproblemer via AC adapteren . Dette er den nemmeste løsning. Kontroller og sikre, at adapteren er sat fast både på bagsiden af den Presario 2500 laptop og ind i stikkontakten eller strømstødssikring.
2 .
Udskift batteriet . Sluk for din Presario 2500 , og flipover den bærbare computer , og find den horisontale omrids af batteriet på bagsiden midten af computeren . Batterier forringes over tid og dine Presario 2500 laptop batteri kan være nødvendigt at udskifte . Skub batteriet udløsningsmekanisme under batteriet at frigøre og fjerne det . Skub det nye batteri i , indtil det låses på plads .
3 .
Sæt Presario 2500 laptop tastatur , hvis det bliver ikke reagerer . Flip enheden over og finde tastaturet skruerne på bagsiden , som vil blive markeret med en lille tastatur ikon . Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne disse skruer .
4 .
Vip Presario 2500 laptop tilbage igen og finde tastaturet skjold lige under den bærbare display og på toppen af tastaturet . Brug en flad skruetrækker som en kile til at lirke op kanten af skjoldet for at fjerne det .
5 .
Træk tastaturet forsigtigt op for at afsløre tastaturkablet , der løber fra bunden af det til tastaturet stik i bunden af den Presario 2500 laptop . Flip stikket fra vandret position i opretstående stilling for at frakoble kablet . Træk tastaturet ud helt og sæt den til side . Skub den nye i og gøre tastaturet kabelforbindelsen, og erstatte skjold og skruer .
6 .
Overvej at erstatte din Presario 2500 laptop 's skærm, hvis skærmen spørgsmål findes , som ikke kan afhjælpes ved tweaking lysstyrke eller genstarte computeren . Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de skruer rundt om ringen ( udenfor) på skærmen . Fjern ringen og bemærk metal beslag på hver side af skærmen . Fjern de to skruer boret ind i hver .
7 .
Find inverteren kabel , som nu kan ses i midten af bunden af den udsatte displayet . Det er en hvid kabel løbe ind i en hvid stik . Flip dette stik i opretstående stilling for at frigøre frekvensomformeren kablet , derefter langsomt løfte skærmen op og ud . Skub i din nye skærm , tilslut inverter kabel , og erstatte alle relevante skruer og dækslet .


Previous:nothing Next:computer lcd vs tv lcd 

Kommentarer

Code:
change