hvordan man kan scanne et dokument på en Mustek scanner

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-15

Mustek er en elektronik virksomhed, der producerer digitalt indhold såsom fotorammer , video kameraer , DVD- afspillere og scannere . Med en Mustek scanner kan du importere papirkopier af dokumenter og fotografier ind på din computer , hvilket gør en digital kopi af materialet . Scanningen tager kun et øjeblik at gennemføre , og du kan skabe digitalt indhold med software , du allerede har installeret på computeren

Du skal bruge: .
Mustek scanner
. Driver installations-cd'en .
USB -kabel .


1 .
Slut Mustek scanner til en lavere strømkilde , og derefter indsætte det medfølgende USB- kabel til USB-porten på bagsiden af scanneren . Sæt den modsatte ende af USB- kablet i en USB -port på computeren .
2 .
Åbn cd /dvd- bakken af computeren og læg den medfølgende installations -cd'en i computeren .

3 .
Tænd scanneren og læg dokument, du vil importere på scannerens glasplade sengen .
4 .
Klik på " Start "Knappen , efterfulgt af " Alle programmer ", " Tilbehør " og endelig " Guiden Scanner og kamera . "
5 .
Vælg " Scanner " og derefter vælge den Mustek scanner , som den enhed, du vil bruge . Klik på " Preview " og en lav opløsning kopi af dit indhold vises på skærmen . Her kan du sørge for, indholdet er lige og den højre side opad . Løs eventuelle problemer du har med dokumentet , og klik derefter på " Scan ". Mustek scanner importerer nu en fuld opløsning billede af dokumentet.

6 .
Klik på " Save "og derefter overskrift i dokumentet , og vælg et sted at gemme filen på . Klik på " OK " , og computeren gemmer dit Mustek scanner .


Previous:nothing Next:hvordan man kan overføre data fra en pc til en pc 

Kommentarer

Code:
change