hvordan man kan tilslutte en bærbar computer til et tv med s - video med lyd

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-08

Standard skærme for bærbare computere er ofte for små til passende nyde computerspil . Snarere end at bruge penge på en ny bærbar computer med en større skærm , du kan tilslutte din bærbare computer direkte til din nuværende fjernsyn for en øjeblikkelig større skærm . Din bærbare skal have en S-Video port med henblik på at fyldestgørende forbindelse til et fjernsyn med S-Video kabler , der giver en høj opløsning billede og overlegen lyd . Sørg for at dit tv også har en S-Video -In -port for at dette arbejde

Du skal bruge: .
S-Video port .
S-Video Plus Audio kabel .
Tv med S-video .


1 .
Tilslut S-Video -kablet i TV-Out port på din computer . Sæt den tilsluttede audio ledningen i Audio-Out/Speaker porten på din computer .
2 .
Slut den anden ende af kablet i dit fjernsyn . Tilslut S-Video -kablet i Video -In -port og det røde og hvide ledninger til Audio -in-porte .
3 .
Skift dit tv 's kanal til den tilsvarende indgang kanal , der viser video fra dette S- Video port .
4 .
Højreklik på din computers skrivebord . Vælg " Tilpas skrivebordet "og klik på " Skærmindstillinger " ikonet .
5 .
Klik på drop -down menu med tilgængelige skærme . Vælg din tv fra denne liste . Hvis det ikke er tilgængelig , skal du klikke " Identificer skærme "i øverste højre side af vinduet , før du prøver drop -down listen igen . Klik på OK for at få dine oplysninger, der vises på fjernsynet .

gode råd og advarsler


  • ændre opløsningen i Skærmindstillinger hvis du ikke kan lide den standard opløsning vises på dit fjernsyn .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan bygge computere fra bjærgning dele derhjemme     

    Kommentarer

    Code:
    change