hvordan man kan udføre fejlfinding på en kanon farve S750 printer, vil ikke udskrive

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-07

Canon S750 bubble-jet printer er en høj kvalitet printer designet til at udskrive billeder i fotokvalitet på en lang række papir medier . Ud over at producere top-kvalitets billeder , også denne printer funktioner hurtig udskrivningshastighed . Men vil du ikke være i stand til at nyde nogen af de elementer i S750 , hvis det ikke fungerer korrekt. Heldigvis gør S750 enkle konstruktion fejlfinding let
1 .
Sørg for at alle kabler er tilsluttet . Hvis du ikke kan se strømindikatoren lyser på S750 , så prøv genforene strømkablet . Hvis strømindikatoren blinker , skal du kontrollere kabel, der forbinder printeren til computeren .
2 .
Åbn din computers " Udskriv " dialogboksen ( ved hjælp af " Udskriv " kommandoen i din nuværende program ) og sørg for, S750 er angivet som "default " printer .
3 .
Kontroller, at den korrekte printerport bliver brugt. Gå til Kontrolpanel og åben "Printere " nytte. Højreklik på S750 og derefter vælge " Egenskaber ". Gå til " Ports " fanen og sørg for , at hvis du bruger et serielt kabel , er printerporten tildelt LPT1 . Hvis du bruger USB , skal det USBPRN efterfulgt af nummererede havnen .
4 .
Geninstaller printerdrivere . Den S750 Printeren leveres med en cd-rom , der har alle de nødvendige drivere er nødvendige for computeren at genkende og interagere med printeren . Hvis du for nylig har lavet en systemgendannelse eller opdateret dit operativsystem , så kan det være nødvendigt at geninstallere driverne på cd-rom og gendanne funktionaliteten.

gode råd og advarsler


  • Hvis du har mistanke om , at din printer har en fabrikationsfejl , eller hvis du har brug for yderligere hjælp , kan du kontakte Canons support på 800-OK-CANON .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan konvertere dat filer til wmv     

    Kommentarer

    Code:
    change