hvordan man opbygger en mobil pc

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-05

Hvis du ønsker at have en tilpasset mobil pc eller laptop , kan det gøres med et stykke tid og kræfter . Mange kits er nu tilgængelige , der kan hjælpe dig med at oprette en perfekt mobil PC til dine specifikke behov . De vigtigste ting at overveje er, hvad du vil bruge din bærbare computer til og hvilke komponenter bedst vil være egnet til dette formål . Efter en kit er købt , vil en time af din tid og et par værktøjer til at skabe din bærbare computer

Du skal bruge: .
Laptop kit
Skruetrækker .


1 .
Vælg et kit . Mobile PC kits , eller laptop kits , fås med forskellige konfigurationer og komponenter . Du skal vælge et kit , også kendt som en barebone kit , der vil omfatte din skærm samt musemåtte eller pegefeltet og bundkort . Tage hensyn til størrelsen af den bærbare computer , samt hukommelse og hastighed i dit bundkort .
2 .
Find en strømbesparende processor . Vil du ønsker en processor, der er hurtigt nok til hvad du vil bruge din bærbare computer til . Husk, at jo hurtigere processor, mere energi det vil kræve . Vil du ønsker at huske på hvor meget strøm der vil være forpligtet til at holde din processor fungerer korrekt .
3 .
Overvej RAM , du får brug for din mobile pc . Din barebone kit vil angive størrelsen af RAM, dit kit , vil være forenelige med . Holde dette i tankerne , når du vælger dit sæt og derefter som du køber RAM , du ønsker .
4 .
Rens det område, du bruger til at samle sættet . Sørg for , at området er fri for statisk og magneter . En luft Duster kan være et godt værktøj at have til at holde dine komponenter fri for støv , så godt.
5 .
Skru komponenter sammen efter barebone sættet manual . Sørg for at alle tilslutninger er sikre, og samle det uden at tillade nogen fremmedlegemer ind .


Previous:nothing Next:hvordan man flash en Pioneer DVR - 110d dvd -drev 

Kommentarer

Code:
change