hvordan man ser en film fra en computer på tv

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-18

Internettet er fuld af en lang række af videoer og film til at se på efterspørgslen . Men uanset om du ser videoer fra nettet, din harddisk eller din computers Blu Ray eller DVD -afspiller , kan du også se disse film på tv . Hvis du har en stor skærm tv og ønsker at drage fordel af det ved at se film , der tidligere var begrænset til din computer, er det forholdsvis enkelt

Du skal bruge:
Video -tunerkort

<. br > 1 .
Installer et skærmkort , der har en video ud -forbindelse . De fleste almindeligt grafikkort kun har ¨¦n udgang , og det er til din computers skærm . Du kan købe et skærmkort , der har andre outputindstillinger , eller du kan få et kabel , som opdeler skærmen signal , og derefter få et kabel , der konverterer fra en monitor -forbindelse til en anden kabeltype som coaxial eller RCA input til dit TV eller video system .
2 .
Slut kablet fra skærmen til en matchende video i forbindelse på bagsiden af dit TV eller din DVD- afspiller , hvis den er sluttet til dit tv.

3 .
Start filmen på din computer, og gøre det på fuld skærm . Hvad du ser på din computer er præcis , hvad du vil se på dit tv . Sørg for, at fjernsynet er indstillet til at vise input fra hvor kablet er tilsluttet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en ridset cd med skildpadde voks 

Kommentarer

Code:
change