hvordan man ser lcd tv på en computer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-27

Du kan bruge din LCD-skærm til at se tv i stedet for at købe en ny LCD- TV . LCD -skærme er langt billigere end LCD -tv og konvertere en skærm er en simpel proces . Kabel-og satellit udbydere har kabelkasser med indbygget tuner , hvilket gør tuner i en standard LCD TV overflødig . Da du ikke vil blive brug for TV 's integrerede tuner , kan du bruge en skærm og opnå lignende resultater

Du skal bruge: .
kabelboks
Kabelboks reference manual .
LCD-skærmen .
DVI eller HDMI -kabel .
Højttalere.
Højttaler kabel .

Process


1 .
Sluk alt udstyr og tag netledninger . Håndter aldrig elektroniske komponenter med en direkte strømkilde for at undgå skader og udstyr skader .
2 .
Få en LCD- skærm , der er HDCP (High Definition Content Protection) kompatible og har en DVI eller HDMI indgang . For at opnå optimal billedkvalitet , kan du få en wide-screen LCD- skærm , da prisforskellen mellem en bred skærm og en standard LCD -skærmen er ubetydelig . Sørg for, at enheden understøtter mindst 720p opløsning ; en gang sat rigtigt op, en 720p opløsning LCD-skærm vil være i stand til at vise billeder med næsten perfekt HDTV kvalitet .
3 .
Opsætning af udstyr . Kontroller , at kablet boksen fungerer korrekt og er i stand til at sende signaler til en displayenhed , tilslutte den til et tv og se, om det modtager signaler. Tilslut din lydsystem til kabelboksen med passende kabler ( RCA eller digital ) , fordi de fleste skærme ikke har indbyggede højttalere . Den højttalerenhed vil kræve en separat strømforsyning , så sørg for at der er en ledig sokkel til enhedens netledning.
4 .
Tilslut DVI eller HDMI-kablet fra kabel boks til LCD-skærmen . Stik i alle snore og magt op enhederne . Hvis du ikke kan se en skærm med det samme , vil du nødt til at konfigurere opløsning indstillinger. Nogle gange kan en skærm kan ikke være i stand til at vise billeder , hvis kablet kassen sender signaler , som den ikke kan opfange . Der henvises til dit kabel boks manual for at indstille en beslutning, som skærmen kan støtte . Der er ingen universel måde at ændre den maksimale opløsning i kabelkasser .
5 .
Indstil den maksimale opløsning i dit kabel boks til 720p . Din skærm skulle nu være i stand til at modtage og vise billeder .

gode råd og advarsler


 • Du kan tilslutte din computer til LCD-skærmen . Du kan stadig bruge det som en TV uden at tilslutte den , men når hooked op , kan du skifte bruge LCD-skærmen som et TV eller en computer skærm . Tag alle ledninger før tilslutte skærmen til en computer . Nogle kabelkasser giver dig mulighed for at tilslutte skærmens strømkabel , så du kan tænde for skærmen og slukkes med kabelboksen fjernbetjeningen.
 • Hvis du planlægger at købe en LCD- skærm udelukkende med det formål at omdanne det til et fjernsyn, skal du sørge for at du får en enhed, der er forenelig med det kabelboksen fra din kabel-selskab . Hvis enhederne ikke understøtter hinanden , kan du nødt til at udskifte enten skærmen eller kassen, eller købe en " bro "-enhed , der vil gøre dem forenelige .


 • Previous:nothing Next:symptomer på et dødt CMOS-batteriet   

  Kommentarer

  Code:
  change