laser pointer historie

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-14

En laser pointer er en billig , håndholdt laser , der bruges til forskellige formål-for eksempel under præsentationer at påpege et bestemt område af diaset eller i klasseværelser at påpege en bestemt afsnit /formel til studerende . Den laser pointer historie er tæt blandet med laser , som udviklingen af sidstnævnte lagde grunden for det tidligere

Onset

Ideen om en laser spirede i hovedet på en af de største videnskabsmænd nogensinde , Albert Einstein , der var hælder mod at studere lys og dets egenskaber . Han var i stand til at forstå spredningen af lys (når lyset rejser fra det ene medie til det andet , det deler sig i sit konstituerende bølgelængder ) og studere dets egenskaber rammende . Efter at have observeret solens stråler , undfanget han ideen om laser . Men han var ikke i stand til at føre dette ud i praksis . Alligevel han videregav sin viden-inden for ejendomme af lys-til kommende generationer

Faktisk Conception

Den person, der opfandt den første laser er stadig tvivlsomt. Dog er Theodore Maiman bredt anerkendt for at skabe den første laser . Charles Townes og Arthur Schawlow er de to kandidater til den samme ære . Nogle endda kredit Gordon Gould som skaberen af laser . Han blev tildelt et patent for hans arbejde i 1977 , selvom mange mennesker havde brugt sin opfindelse til den tid.

vækst

Med tiden , lasere blev så billige , at de kunne blive ansat i dag-til- dag -enheder . Dette gav fødsel til laserpointere i 1980'erne . De producerede lysstråler , der var langt mere kraftfuld end den oprindelige lasere . Laser pointers er udstyret med udvendige optik ( linser ) til at fokusere lyset bedre . De pegepinde var udstyret med laser dioder ( en halvleder enhed ) , der kontrollerede intensiteten af lysstrålen .

startomkostningerne og Programmer

Den første laser pointers koste flere hundrede dollars . Men , da efterspørgslen efter pegepinde afhentet , produktionsomkostningerne kom ned . Bruger til enheden gik ud over bestyrelseslokale til slagmarker , hvor de var ansat i maskingeværer at skyde ned et mål . Projektorer , der anvendes under præsentationer blev præ-installeret med laser pointers . Fra 2010 , er laser pointers til rådighed for mindre end $ 5 .

den næste æra

Med yderligere udvikling inden for lasere , var " grøn laser " undfanget . Det er dyrere , fordi dens konstruktion er meget mere kompleks . Fordelen ved den grønne laser er, at det er meget bedre at se på som en visuel støtte . Det er 50 gange kraftigere end den røde laser , da farven grøn er visualiseret bedre af det menneskelige øje .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en HP 2000c printer med Windows 2000 

Kommentarer

Code:
change