oplysninger om anti - glare skærm beskyttere

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-13

Søge information om anti-glare skærm beskyttere er noget, som næsten alle , der ejer en computer eller en anden skærm -holdige elektronisk enhed vil gøre på et tidspunkt . Når det gælder om at finde den bedste form for skærmen protektor for dine behov , bør du tage de sundhedsmæssige fordele , arbejde produktivitet fordele og typer hensyntagen

Generel information

Mange mennesker tilbringer størstedelen af deres arbejdstid foran en computer , stirre på den samme skærm dag ud og dag ind . Som et resultat , kan disse mennesker oplever, at de har svært ved at se deres computerskærm på tidspunkter , især når man sidder i solen. Anti-glare skærme bekæmpe dette problem ikke kun for computere , men også for tv , mobiltelefoner og andet elektronisk udstyr .

Typer

Anti-glare skærm beskyttere er designet til at beskytte øjnene mod skærmen blænding , og din skærm fra spild og skader . Nogle skærm beskyttere er en kombination blænding reduktionsgear og privatlivets fred skjolde , som kan komme i handy for dem, der arbejder i nærheden af andre .

Med hensyn til design , nogle anti-glare skærm beskyttere indeholder en selvklæbende bagside , og passer perfekt over skærmene på både bærbare og stationære computere , samt andre elektroniske enheder. Andre typer , kaldet hængende filtre , der er beregnet til stationære computere og passe ind over skærmen område af computerskærmen .

Arbejde Produktivitet Fordele

Blænding på computerskærmen kan hindre både se og arbejde produktivitet . Anti-glare skærmbeskytter og privatliv skjold kombinationer kan give den ekstra fordel at gøre det vanskeligt for andre at se følsomme eller private kunde og forretningsoplysninger.

Sundhedsmæssige fordele

Blænding kan føre til trætte øjne, da de øjne har til konstant at justere for at kompensere for blænding . Hælder i tæt på skærmen i et forsøg på at læse og arbejde gennem blænding kan forårsage spændinger i nakken og føre til dårlig kropsholdning . En anti-glare skærmbeskytter kan bidrage til at forebygge disse problemer .

Andre overvejelser

Når du køber den perfekte anti-glare skærmbeskytter , skal du sørge for at tage størrelsen og typen af enheden og skærm i pågældende i betragtning. Når du er i tvivl , måle på skærmen for at sikre, at du vælger den rigtige .


Previous:nothing Next:hvordan man kan downloade musik fra internettet til en cd 

Kommentarer

Code:
change