symptomer på et dødt CMOS-batteriet

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-27

De fleste mennesker bruger ikke meget tid på at tænke over CMOS-batteriet inde i deres pc'er . Dette batteri beskytter nogle vigtige data , selv om. Uden den ville computeren ikke kender tid og dato , dine grundlæggende hardware -indstillinger , hvordan man starter op eller hvordan man kan tale til bundkortet og harddiske . CMOS- batteriet symptomer kan være intermitterende eller kontinuerlig , hvilket gør det sværere at fortælle hvad der er galt . Heldigvis , hvis du ved hvad du skal kigge efter , dette spørgsmål er relativt simpelt at diagnosticere .

langsom opstart

En død eller døende CMOS-batteriet kan få computeren til at tage lang tid at starte op . Dette er fordi din computer har til rent faktisk at genskabe BIOS-indstillingerne fra bunden hver gang du genstarter . Finde ud af antallet og placeringen af harddiske , de tilgængelige mængde hukommelse, og andre nødvendige oplysninger for at starte op , kan få computeren til at forsinke betydeligt . Dette kan også få computeren til at køre på det forkerte hastighed , da BIOS indstillinger bevares ikke . En computer med en dårlig CMOS-batteriet kan nægte at starte helt .

Time Problemer

Hvis tid og dato i dit operativsystem holde nulstilling sig til en dato og tidspunkt i fortiden , er der en god chance for CMOS batteriet er skyld i ulykken. CMOS-batteriet er ansvarlig for backup af systemet uret på lukning . Dette er et tegn på en CMOS- batteri, der er på vej ud . Det er en god idé at erstatte det med det samme hvis du ser dette symptom , da det snart kan dø helt .

manglende oplysninger

Hvis du pludselig ikke kan få vigtige oplysninger om mængden af ledig hukommelse på din computer eller hvor stor din harddisk er , kan en nødlidende CMOS-batteriet være den skyldige . Heldigvis batteriet er forholdsvis let at erstatte. Andre forklaringer på dette problem kan omfatte en nødlidende harddisk eller bundkort .

Fejl

En mangel CMOS-batteriet kan også få computeren til at producere mystiske fejlmeddelelser under driften . Disse omfatter Fejl 201 , enhver fejlmeddelelse , der indeholder ordet " CMOS " og Systemkonfiguration Lost fejl . Du kan også opdage , at dit tastatur , højttalere eller andre små enheder pludselig stoppe med at arbejde , eller at din computer rapporter ikke er i stand til at finde operativsystemet.


Previous:nothing Next:hvordan man kan bruge trådløse printerserver uden en printer 

Kommentarer

Code:
change