tech oplysninger om SanDisk

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-31

SandDisk er blevet et kendt navn , når det kommer til bærbare computer hukommelsesenheder . Men selskabet er involveret i meget mere end bare flash -drev . Startede i 1988, har SanDisk eksisteret længe nok til at dominere flash -hukommelse produktet industrien i dag , og det licens på sin teknologi til andre, der sælger tilsvarende produkter under deres respektive navne

Flash Drive Technology

Det er klart , at flashdrevet forretning er SanDisks brød og smør . Den nuværende produktlinie har fundet vej ikke bare ind i computeren, portabilitet , men også digital fotografering , mobiltelefoner , USB-format periferiudstyr , computer air- kort modemer , musik og film -afspillere , videokameraer og meget mere.

Forskning dybde

Selskabet ejer mere end 850 patenter i USA om teknologi -design, og mere end halvdelen af beløbet i oversøiske patenter så godt. Denne dybde i design intellektuel ejendomsret tilbyder et bredt stabilt materiale at trække på for nye produkt udgivelser efter behov . Som et resultat , næsten alle større flash- kortets hukommelse format , der er til rådighed, er en eller anden måde ejes af SanDisk .

Coding Opfindelser

SanDisk er i øjeblikket skubber spidsen i udstyr programmering for at give mulighed for fælles vedtagelse af solid state- harddiske i computere til at komme . Denne nye fremgangsmåde forventes at en væsentlig forbedring skrive og datalagring hastighed via bedre algoritmer . Den forbedrede algoritmer bruge lagerplads mere effektivt , forbedre opbevaring resultater .

Forbedret Inddrivelse Fordele

SanDisk skubber nCache som svaret til tab af oplysninger, når en computer magt pludselig går ud og data gemmes ikke . Konventionelle computere forsøger at gemme data i periodiske midlertidig hukommelse , og nogle gange du kan gendanne den sidste fil du har arbejdet på . Men med nCache arbejdsmiljø data straks gemt som den er oprettet automatisk , hvilket sikrer fuld helbredelse efter hvert tab af magt .

Datasikkerhed

Som populariteten af flash- drev skyrockets grund brugervenlighed og væsentlige lagerkapacitet ( nogle drev har mere lagerplads end nogle stationære computere ) , med sikkerheden i de drev bliver et stort problem . Deres størrelse og bærbarhed giver betydelige tab af data risici , hvis flashdrevet er stjålet eller forlagt . SanDisk 's produkt emballage fortsætter med at inkludere kryptering og sikkerhedsfunktioner til at beskytte adgangen til flash -drev , hvis du mister eller ulovligt truffet.


Previous:nothing Next:om forbedring af computerteknologi 

Kommentarer

Code:
change