tips til ultra - mobile pc’er

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-06

En ultramobile pc ( UMPC ) er en lille , personlig computer først udviklet af Microsoft , Intel og Samsung i 2006 . Disse små computere bruger normalt bruger Microsofts ophavsretligt Tablet PC styresystem og har en skærm, der er normalt 5 til 7 inches lang diagonalt . Computeren bruger en kuglepen eller pen til at navigere en touchscreen centreret mellem sæt af tastatur knapper .

Mangler Dialog Knapper

UMPC'er bruge Windows til at vise oplysninger som andre computere . Fordi skærmen på en UMPC er så lille , dog undertiden stykker af vinduet kan forsvinde . For eksempel har Wibrain B1 UMPC en touchscreen , der er kun 4,8 inches lang diagonalt . Undertiden del af vinduet , der forsvinder er dialogen knappen , såsom " Næste " eller " Fortsæt ". Hvis dette sker , har du ingen måde at trykke på knappen , undtagen at undslippe ud af vinduet og starte forfra . For at rette denne skærm problem , hvis du henter den gratis hjælpeprogram UMPCScrollbar , vil programmet registrerer , når en dialogboks har bevæget sig ud over grænserne for vinduet og pop op et rullepanel , så du kan rulle til det .

Hard Case

En UMPC er ikke en billig enhed . Fra 2010 , den Wibrain B1 UMPC for eksempel , retails mellem $ 650 til $ 750, afhængigt af dens funktioner . Fordi UMPC er så lille , at mange mennesker rejser med det . Dog kan rejse beskadige UMPC enten ved at droppe eller hårdhændet behandling . Ligesom beskytte et dyrt kamera , sætte enheden i en hård sag , vil hjælpe med at beskytte det mod skadelige og uventede virkninger .

eBøger

UMPC'er tages ofte på ture , uanset om nydelse eller virksomhed . Downloade en e-bog , før turen kan sætte enheden til at bruge , selv når din i en flyvemaskine , og kan ikke bruge internettet . Project Gutenberg er en online bibliotek , som lader dig vælge fra en samling på over 30. 000 gratis out-of-copyright bøger . Desuden tilbyder Open Library anden stor beholdning af fuld-tekst ressourcer, herunder bøger , essays og skuespil. Denne ressource er over 1,2 millioner tekster til gratis download .


Previous:nothing Next:retninger at omformatere en Sony Vaio PCG - k13 

Kommentarer

Code:
change