tonerpatron problemer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-29

Laserprintere er kendt for udskrivning hurtigt . De toner, der bruges i trykprocessen er et pulver , og ikke en væske, som blæk , der anvendes i ink -jet printere. Denne toner pulver er smeltet til papiret gennem varme og tryk . På grund af denne unikke print proces , er problemerne forbundet med tonerpatron problemer unik så godt. Nogle problemer kan løses uden at udskifte tonerpatronen , mens andre kræver en ny toner til printeren til at fungere korrekt

nr. Printing

Nogle gange , når en ny blækpatron er installeret , stopper printeren udskriver eller blækket ser meget lys på siden . Normalt problem har at gøre med tonerpatronen og ikke nogen anden del af printeren . Træk tonerpatronen ud og undersøg det . Tonerpatroner leveres med mindst en beskyttende strip at holde toner løber ud under transporten . Nogle tonerpatroner kommer med flere strimler , hvoraf nogle kan være næsten helt klar og svært at få øje . At fjerne alle de beskyttende strips vil forhindre, at patronen vil gøre det muligt at blækket at flyde igennem .

Linjer og Streger

Hvis der er tilfældige streger eller linjer på den udskrevne side , kan der være et problem med tonerpatronen i din laserprinter . Tjek patron for at se et objekt der sidder fast i huset. Patronen har en lille dør , der kan skubbes tilbage . Hvis en lille sten , papirclips , eller et andet objekt bliver stukket i denne dør , kan det medføre toner til at blive frigivet , når det er ikke meningen at være , skabe linjer eller striber . Hvis printeren konsekvent udskriver vandrette streger på siderne , så kunne det være fra tonerpatronen ikke er indsat i printeren korrekt . Tag tonerkassetten ud og installere det igen. Vær sikker på patronen er sat helt på anklagebænken , i printeren .

Utætte

Ofte er tegn på en utæt tonerkassette kommer , når de udskrives sider tilfældige mærker på bagsiden af siden . Den lækkende toner kan falde overalt i printeren , herunder indtræksvalserne , som også kan skabe tykke , mørke striber længden af siden . Hvis toneren er utæt i printeren , kan du se tonerstøv hvis du åbner printerens toner adgang dør . Vær forsigtig , når du fjerner en utæt tonerkassette , da tonerstøv vil farve tøj og hud . Hele indersiden af printeren skal rengøres , før det kan bruges igen . Du kan vacuume indersiden af printeren for at fjerne overskydende rester .

Print Drum

I mange laserprintere , er de trykte tromlen ligger i tonerpatronen. Print Tromlen en bærbar del af printeren , hvilket betyder at det vil med tiden slidt . Med hver ny tonerpatron du får en frisk print tromme . Udskriften Tromlen valsen , at toneren magnetisk er tiltrukket af og danner de ord og billeder, der efterfølgende overføres til papiret . En slidt print tromlen kan forårsage tilfældige specs toner at være tiltrukket af papiret , hvilket resulterer i lille prikker spredt på siden . Mange renoverede tonerpatroner stadig har den oprindelige udskrive tromlen i cylinderampullen . toneren kan være nye , men de trykte tromlen kan bæres ud

Aftermarket tonerpatroner

Uafhængige kvalitetssikring tester QualityLogic gennemført prøver på HP tonerpatroner versus eftermarkedet tonerpatroner . QualityLogic fundet fra sin pulje af tonerpatroner , at mange af eftermarkedet patroner havde problemer med kvaliteten . Syv procent af eftermarkedet patroner mislykkedes for tidligt , herunder nogle , der ikke ville udskrive på alle . Femogtyve procent af de testede eftermarkedet patronerne udskrevne ubrugelige sider mere end halvdelen af tiden . QualityLogic fandt ingen problemer med HP tonerpatroner , som ikke genpåfyldes , men kom lige fra Hewlett Packard .


Previous:nothing Next:hvad er en boot-sektor på en disk ? 

Kommentarer

Code:
change