typer af højttalere til edb-systemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-29

Hvis du er interesseret i at spille spil , lytte til musik eller gør noget andet , der involverer lyd på din pc du skal bruge et sæt computer højtalere . Der er mange forskellige typer af højttalersystemer til at vælge , lige fra budget systemer, der koster under tyve dollar til uhyrlige surround sound systemer , som kostede hundredvis af dollars .

indbygget skærm og Notebook Speakers

Selv ualmindeligt , har nogle skærme indbygget højttalere. Stort set alle bærbare computere har indbyggede højttalere så godt. Disse højttalere er typisk placeret omkring eller til bunden af skærmen eller den bærbare skærm . Disse højttalersystemer består normalt af to højttalere , der kan begrænses surround-lydeffekter. Selv om funktionelle , lydkvalitet fra disse systemer er typisk fattige og bas er normalt mangler .

2,1 surround sound-højttalere

Kompakt og billig , surround 2,1 højttalere er gode for dem med begrænset plads eller begrænset budget . Disse højttalersystemer består af to højttalere og en ( som regel lille ) sub-woofer og er i stand til at yde begrænset surround sound. Selv om de er ofte billige , jo bedre 2,1 systemerne tilbyder imponerende lydkvalitet . 2,1 surround sound-højttalere er lavet af Logitech , Creative og Bose samt talrige generelle brands .

5,1 surround sound-højttalere

De mest typiske præmie edb højttalersystem , 5,1 surround sound systemer omfatter fire satellithøjttalere , en centerhøjttaler højtaler og en sub-woofer . Det store antal satellit -højttalere på disse systemer betyder, at de er i stand til imponerende surround-lydeffekter. Men , satellit -højttalere kræver normalt en kabelforbindelse og finde et sted til satellitter og deres ledninger kan være svært . Logitech tilbyder det største udvalg af 5,1 -systemer , men Klipsch og Creative tilbyder også nogle få produkter.

5,1 og 7,1 + Surround Sound højttalere

Den største edb- højttalersystemer er 5,1 systemer . Dog kan computeren udgange omlægges til brug med hjemmebiograf lyd systemer eller en 5 . 1-systemet kan have ekstra satellitter føjet til det .

En 7,1 surround sound system består af seks satellit -højttalere , en centerhøjttaler og en sub-woofer . Disse systemer er dyre og kræver visse tekniske ekspertise til at etablere , men de giver den højeste kvalitet surround sound muligt på en computer .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller du en Compaq Armada M300 til fabriksindstillingerne 

Kommentarer

Code:
change