DIY fejlfinding og ofte stillede spørgsmål for en DLP- projektor

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-11

En Digital Light Processing ( DLP ) projektor gør præsentationer levende med sin evne til at tilbyde skarpe , rene billeder . For det meste er en DLP projektor nemt at sætte op og betjene . Men fra tid til anden , kan det være nødvendigt at foretage fejlfinding lejlighedsvis problemet . De fleste fejlfinding af en DLP projektor indebærer at få en ordentlig billede fra projektoren til skærmen

regelmæssig vedligeholdelse og fælles problemer

Rens linsen med en blød klud , hvis billedet ser ud til at have pletter på den . Spray linserenser på kluden , aldrig på projektoren . Brug en cirkulær bevægelse til at rengøre linsen . Rutinemæssig vedligeholdelse og rengøring af hele enheden med dåse komprimeret luft kan bidrage til at forebygge problemer med en DLP projektor . Som du rengøre enheden , holder den komprimerede luft fra 6 til 8 inches væk .

Sørg for DLP projektor har en pålidelig strømkilde og at det har bemyndigelse til det . Hvis der er strøm til maskinen , men ingen projektion pære er i drift , sæde pæren i dens rette placering . Sluk for strømmen til DLP-projektor for en sikkerheds skyld , mens du tjekker pære . Hvis det er nødvendigt , udskifte pæren .

Hvis der ikke er noget signal at komme igennem fra computeren , skal du kontrollere projektorens indgangssignal . Som du gå gennem "Menu "skærm på projektoren , så prøv " RGB 1 "," RGB 2 "eller " Video ". Chancerne er en af disse er den rigtige indgangssignal . Hvis ikke , skal du kontakte din betjeningsvejledningen . Sørg også for at computeren har magt, og at du korrekt slutte computeren til DLP projektor . Hvis du stadig ikke har en signal , så prøv at sørge for den eksterne skærm porten er sat rigtigt op . Samme tid trykke på " fn " nede mens du trykker på " F5 "-tasten . På nogle computere er det den " F7 "-tasten . Tillad et sekund eller to mellem at trykke på tasterne for skærmen for at opdatere .

Få et komplet billede på lærred ved at matche den resolution om projektoren til at af computeren . Justering af hjørnestenen i projektoren kan også forbedre den vertikale billeder på lærred .

DLP projektorer opererer med en fjernbetjening under præsentationer . Hvis du oplever problemer med fjernbetjeningen , skal du sørge for , at batterierne er friske . Også direkte den infrarøde stråle af fjernbetjeningen til den rette placering på DLP-projektor .

Hvis billedet farve eller nuance er ikke rigtigt , foretage justeringer . Projektorer leveres med fabriksindstillinger , og de fleste brugere aldrig ændre disse , selv om billederne kan være skarpere og mere farverige .


Previous:nothing Next:fuld størrelse vs mini laptops 

Kommentarer

Code:
change