Definitionen af en cd-brænder

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-05

En cd-brænder er en fælles bestræbelse optaget på nutidens computere . Det giver dig mulighed for at læse og skrive cd-rom -diske , der er fordelagtigt for at holde sikkerhedskopier af dine filer , ekstra computer opbevaring og lave musik -cd'er . Mange forskellige virksomheder gør cd'en forfattere , men de arbejder på samme måde . De er også kaldet CD-R- drev eller cd -brændere

Dele af en CD brænder

Den største del af en CD forfatter er laseren . Denne består af en laser linse , en tracking mekanisme , og fotodioder . Dette er undertiden benævnt en drevhovedet . Den harddisk er, hvor du sætter disken i drevet , og det har en motor til at spinde det rundt . Der er spejle til at fokusere laseren så godt, og fotodioder vil behandle oplysningerne fra reflekteret lys .

Sådan fungerer det

En cd-brænder er ikke meget anderledes end en standard CD-rom-drev . Når du indsætter disken , varierende lys reflekteres i de miner i disken fortæller sensorerne den type oplysninger findes på disken . Den eneste forskel med en CD-brænder er , at du kan indsætte specielle diske fremstillet med lysfølsomme farvestof . Laseren i cd forfatteren vil kalibrere til de specifikke frekvens , som vil " brænde " oplysningerne i disken

Typer af Skrivbar Disks

Der er to forskellige typer af skrivbar cd lavet med to forskellige typer af farvestof . : CD-R og CD-RW . CD-R'er kan kun skrives på én gang . CD-RW'er er genskrivbare , hvilket gør dem praktisk til opbevaring af dokumenter og edb backups . Nogle cd-afspillere og cd-rom -drev vil få problemer med at læse CD-RW grund af de forskellige farve , så musik- cd'er er bedre stillet , der brændes til CD-R'er .

Lagerkapacitet

En CD-R eller CD-RW har samme kapacitet fysisk . I virkeligheden har en CD-R en smule mere plads , de fleste af de 700 megabytes på cd'en . CD-RW'er skal formateres , hvis de kommer til at være skrevet over flere gange . Det skærer ned på de samlede disponible plads på disken .

Burn Speed

Der er mange forskellige hastigheder er til rådighed for CD forfattere . Basen hastighed på en cd-rom -drev var oprindeligt 156 kilobyte i sekundet , og alle drevhastigheder bruger i dag , at nummer som en baseline . For eksempel betyder en CD-brænder , der er 56x hastighed , at det er 56 gange hurtigere end 156 kbps , hvilket gør den i stand til at skrive på 8. 736 kilobyte i sekundet . Brænd kvalitet kan undertiden være et problem ved tophastigheder , og producenterne ofte løse dette ved at inkludere mere kraftfulde lasere i cd forfattere .


Previous:nothing Next:typer af højttalere til computere 

Kommentarer

Code:
change