fuld størrelse vs mini laptops

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-11

Der er mange funktioner til at overveje for dem under søgningen efter en ny bærbar computer. Et af de vigtigste er imidlertid, at vælge mellem en mini eller en fuld størrelse laptop . Der er klare fordele for begge størrelser afhængigt af hvad du planlægger at bruge den bærbare computer til og din livsstil

Pris

Fuld størrelse bærbare computere er generelt dyrere end mini laptops . Dette skyldes, mini laptops er mindre stærk, har mindre RAM og et mindre batteri . De er generelt bruges til at få adgang til internettet og til tekstbehandling . Store laptop kan håndtere mere software og kan fungere som en lagerenhed til din musik og billeder .

Overførsel

Hvis du er nødt til at bære din bærbare computer til og fra arbejde eller skole , du vil have fordel af at købe en mini bærbar computer, der kun vejer et par pounds . For mange mennesker er den eneste sande bærbare computere mini og er bærbare . Fuld størrelse bærbare computere kan transporteres rundt , men de er betydeligt tungere og fylder mere .

strøm og hukommelse

Større laptops generelt har mere magt og er i stand til at håndtere en mere software og holde mere hukommelse . Dette betyder, at du kan holde alle dine billeder og musik på din større bærbare . Selv om dette er under forandring med den stadigt faldende batteri størrelse , større bærbare computere generelt har større batterier, som er i stand til at vare længere . Dette er især vigtigt for dem, der kan lide at arbejde i transit .

Gaming

Uden tvivl , dem, der bruger den bærbare computer primært til gaming formål ønsker at købe en stor bærbar . Større bærbare computere har større skærme og det vil øge spiloplevelse . Nogle bærbare computere er lavet specielt til spil og har en stor widescreen computerskærm .

Video Ser

Hvis du ikke har et fjernsyn , eller hvis du vil holde øje med en masse film på din bærbare computer , kan du overveje at få en stor bærbar . Dette vil øge din film ser erfaring og vil tillade dig at se film med mere end ¨¦n person . Også nogle mini- bærbare computere har USB -porte , men ikke har et dvd-drev .


Previous:nothing Next:geninstallation cd drivere 

Kommentarer

Code:
change