geninstallation cd drivere

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-11

En cd -drev er et fælles edb- hardware enhed, som også ofte har cd- skrivning kapacitet . Hvis dit cd-drev ikke læser diske korrekt , kan driversoftwaren til drevet ikke korrekt. I nogle tilfælde kan dette skyldes en dårlig installation af drivere . Geninstallation af cd-driverne kan korrigere problemer , der skyldes en dårlig installation , men hvis føreren selv er defekt eller ikke fuldt ud kompatible med computeren at geninstallere en chauffør kan ikke løse problemet

Du skal bruge: .
Original CD driver installatør .


1 .
Klik på " Start ", højreklik " Denne Computer " eller " Computer ", vælge " Administrer "og derefter klikke på " Enhedshåndtering ".

2 .
Udvid enhedens felt kaldet " DVD /CD -ROM drev , "lokalisere dit cd -drev på listen , skal du højreklikke på det , vælg " Egenskaber " og derefter klikke på " Driver "-fanen . Hvis du ikke har den originale installationsprogram til din cd-driverne , skal du notere oplysninger om din driver er opført her, og klik på " Driver. " Du kan bruge oplysningerne her for at søge efter og downloade en montør til dine chauffører online .
3 .
Klik på " Uninstall " og derefter " Ok " når du bliver bedt og vent på din din chauffør til at afinstallere .
4 .
Kør CD driver installatør eller setup fil . For de fleste driver installatører , bliver du nødt til at markere et felt til at acceptere en licensaftale , og klik på " Næste ", flere gange som installationsprogram guider dig gennem installationen .
5 .
Genstart din computer , når installationen er færdig.

gode råd og advarsler


 • Medmindre du har to cd- drev i computeren , vil du ikke være i stand til at geninstallere cd-rom -drivere fra en CD , da CD Rom vil ikke fungere efter at afinstallere driveren .
 • Hvis geninstallere driveren ikke løser et problem med dit cd-drev , kan du overveje at søge efter en ny driver til at downloade og installere fra cd -drevet producenten .
 • Mens der i " Driver " fane i Enhedshåndtering , kan du forsøge at få Windows til automatisk søge efter og hente en driver til din enhed ved at klikke på " Opdater Driver. "


 • Previous:nothing Next:64 bit computer krav   

  Kommentarer

  Code:
  change