hvad er computere, som anvendes i samfundet ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-21

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker

Regeringen , opfindere og universiteter har brugt mainframe computere siden slutningen af 1940'erne og 1950'erne . Imidlertid var den personlige computer ikke udbredt indtil 1980'erne , og internettet blev fuldt funktionel i midten af 1990'erne . I dag er det svært at forestille sig uden en computer . De anvendes til alt fra arbejdsrelaterede aktiviteter til sociale mødesteder .

Arbejde

Ledere, lærer og andre arbejdstagere bruger computere til at sende og modtage e-mails , oprette regneark regnskabsmæssig og til at skrive rapporter . Bærbare computere kan tages af lokaler og bruges i hjemmet eller i fjerntliggende steder under rejsen . Nogle virksomheder endda afholde møder via internettet med fuld video kapaciteter . Nogle virksomheder er udelukkende online og kræver konstant brug af en computer .

Budgettering og Bills

Folk bruger deres computere derhjemme for at skabe deres familie budget eller betale regninger online . Der er mange software pakker på markedet , som den enkelte kan bruge til at betale regninger eller organisere deres månedlige udgifter

Fritid

Både børn og voksne bruger computere til at se film og spille spil . eller læse online aviser , blogs og nyhedsbreve . Mange af de sene-modellen computere er dybest set hjemmeunderholdning centre , der er udstyret med state -of-the- art lyd -og video-funktioner .

Uddannelse

Personer bruge computeren til at forske emner online , fra obskure ord eller dyr til oplysninger om World War I og II . Nogle mennesker selv få adgang til deres familietræ online for et gebyr . Børn og voksne kan også studere forskellige fag online eller tjene deres high school eller college grad gennem fjernundervisning .

Jobsøgning

Computeren har fremskyndet den måde, folk søger job . I stedet for at skrive ud følgebreve og adresser på konvolutter , kan folk hente deres følgebrev og CV til deres e-mail og sende dem ud med det samme . Jobsøgende bruger ofte internettet til jobsøgning websteder .

møde mennesker

Der er snesevis af online dating -tjenester , som folk bruger til at opfylde deres potentiale kammerat eller ægtefælle. En person kan nemt scanne gennem billeder og profiler af befolkningen er online , og kontakt dem for datoer . Der er også social networking websteder, der er populære hos folk i alle aldersgrupper .

Andre anvendelser

Automotive reparationsværksteder bruger computere til at hjælpe med at diagnosticere køretøj problemer , og fastsætte biler og lastbiler . Den militære bruger computere til overvågning og rekognoscering missioner . Forskere bruger computere til at konstruere modeller, herunder det menneskelige genom . Hospitaler bruger computere til at overvåge en patients vitale tegn , og kirurger bruger computere til at udføre artroskopi og hjerteoperation .


Previous:nothing Next:fordelene ved flash- hukommelseskort 

Kommentarer

Code:
change