hvad er en ekstern dvd afspiller kabinet ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-20

En ekstern DVD -afspiller kabinettet er plastik eller metal casing , der omgiver et eksternt dvd- drev . Det tjener en beskyttende funktion og tillader drevet let kan tilsluttes en anden computer

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker

Funktion

En ekstern DVD -afspiller kabinettet er en sag , der omgiver et eksternt dvd- drev . Den er designet til at beskytte et eksternt drev fra elementerne og støv samt give stikkene er nødvendige for funktionalitet .

Komponenter

Typisk en ekstern DVD kabinet indeholder en lille intern ventilator, der tjener som en køleenhed til drev, der er installeret i kabinettet .

Inkluderet Materialer

En ekstern DVD kabinet generelt kommer med elkabler , USB -kabler og de nødvendige kabler til at fastgøre dvd-drev til anlægget .

adaptere og Outlets

Eksterne DVD anlæg omfatter en afbryderen , AC -adapter stik og USB -stik . Hvis en kabinettet er designet til at trække strøm fra en USB , kan det ikke omfatte en AC- adapter stikkontakt .

Bruger

En bruger, som er opgradering eller forkastelse en computer, der har en levedygtig dvd -drev kunne fjerne den og sætte den i et eksternt kabinet . Det giver dem mulighed for at stadig bruge drevet via en USB i stedet for smide det eller blive tvunget til at installere det til en anden pc .

Alsidighed

DVD drev installeret i eksterne anlæg kan bruges som eksterne drev til bærbare computere , netbooks eller desktops , når en intern spiller mangler eller ikke har de funktioner nødvendig.


Previous:nothing Next:hvordan man konfigurerer en HP Jetdirect 170x 

Kommentarer

Code:
change