hvad er forskellen mellem et grafikkort & en video kort?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-13

Computeren sandsynligt indeholder en adapter , der gør det muligt at rigtigt vise billeder på skærmen . Adapteren kan gå under mange navne , herunder grafikkort eller skærmkort

Du skal bruge: .
sprit
. Blød klud .

mange navne

Enheden er oftest kaldes et display adapter , men dette vigtige stykke af din computer er kendt under mange navne , såsom VGA -kort og snesevis af andre . De henviser alle til den samme ting .

selve kortet

Den grafik eller video card er en plug -in , som skaber den elektroniske signaler , at skærmen på din stationære computer skal fungere . I nogle tilfælde er det en del af bundkortet , og ikke en separat chip .

Funktion

Displayet adapteren skaber elektroniske signaler går til skærmen . Den er ansvarlig for antallet af viste farver, opdateringsfrekvens og opløsning .

Gaming

I en sofistikeret gaming setup , grafikkort hjælper tilføje teksturer og effekter til billeder. Denne funktion er begrænset til dyrere ende skærmkort .

Analog og Digital

Nogle grafikkort levere både analoge og digitale signaler . Dette er vigtigt , afhængigt af hvilken type skærm du har , da det kan kræve den ene eller den anden udgang fra kortet .


Previous:nothing Next:spareråd til kopi -maskiner 

Kommentarer

Code:
change