hvad har du brug for at se film fra computeren til tv ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-17

Det plejede at være , at den eneste måde du kan se film på dit tv var med en DVD eller VHS-bånd . Efterhånden som teknologien har udviklet sig , har flere muligheder for videoafspilning åbnet . Nu er det muligt at downloade og se en film på en computer . Det meste af tiden , men computerskærmen er for lille til fuldt ud at værdsætte video . Men med et par tilføjede periferiudstyr , kan du se de film, der er gemt på din computer på dit fjernsyn

Video

Den nemmeste måde at se en film fra din computer på dit fjernsyn er simpelthen forbinde de to . I dette tilfælde bliver fjernsynet computerskærmen , og du bruger computeren som du normalt ville . Mange moderne HD fjernsyn kommer med en VGA- video indgang. VGA er den type produktion , som computere bruger til at vise billeder på en skærm . Med en indgang , bliver der forbinder de to så let som at køre en VGA ledning mellem dem . Hvis tv'et ikke har en VGA- indgang , skal du bruge en video converter boks, der vil tage VGA signal og omdanner det til enten en komponent , S-Video eller komposit signal , afhængigt af hvad videoindgange dit TV har .

Audio

Den næste ting at bekymre sig om er sund . Lyden til en computer kommer ud af sin lydkortet . Denne udgang tager normalt en ekstra indgangsstik , der fører til en form for lyd . Hvis dit fjernsyn har RCA stereo lyd indgange ( rød og hvid input ) , skal du bruge en ekstra til RCA adapter , der stik til computeren med ekstra stik og opdeler lyden til at køre ud af dit tv -højttalere . Omvendt , hvis du har en stereo med en aux-indgang , kører en ekstra-til-hjælpemotor ledningen fra computeren til stereoanlægget eller blot tilslutte computerens højttalere , som du normalt ville .

Movie Downloads

Du bliver nødt til at har filmen gemt på din harddisk for at se den. Film kan hentes fra en af flere medier sites , såsom iTunes og Alfamovie. com . Ligesom downloade musik , skal du betale for alle downloadede film . Hvis du henter ulovligt , kan du blive sagsøges af Motion Picture Association of America til Internet piratkopiering .

Afspillere

Hvis du vil afspille filmen , skal du bruge en spiller medierne installeret på din computer . De fleste operativsystemer kommer med en medieafspiller , såsom Windows Media Player . Disse spillere vil spille de fleste af filtyper til rådighed, og vil være passende for, hvad du har brug for . Hvis du tilfældigvis har en mærkelig filtype , skal du det websted, du har hentet film fra , som kan have en spiller , eller downloade en spiller , som VLC media player , der spiller næsten alle filtype der er.

Internetadgang

Du skal have internetadgang og et trådløst netværk, hvis du har planer om streaming film til din computer . Streaming video spiller på en hjemmeside og er tilgængelig til download . Websteder som Netflix er begyndt at streame film i fuld længde til deres kunder for et månedligt gebyr . Du kan også bruge et trådløst netværk til at streame film fra en computer til dit tv via en digital media receiver . Denne enhed sluttes til TV og viser video filer fra en computer i et andet rum .


Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter ledningen fra en bærbar computer rgb port til en ekstern computerskærm 

Kommentarer

Code:
change