hvilke kort der er brugt på pci slots på en pc ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-08

PCI slots kan du tilslutte visse typer af kort til din computer . Det er værd at bemærke, at PCI- standarden er blevet overgået helt i hastighed ved at PCI-E . Selvom det er tæt på at uddø , PCI slots har stadig et par bruger . De kort, der stadig produceres til PCI er billige og installationen er en snap-. bogstaveligste forstand

Grafikkort

Et grafikkort , også kaldet en " video card , "er den dedikeret grafik -processor er ansvarlig for billedkvalitet , du modtager på din skærm . Onboard bundkort video er nok til casual computer brugere . For dem, der gerne spille 3D- spil , der har et grafikkort vil producere et bedre image , hastighed og ydeevne . Som teknologien forbedres fortsat , er det kun low-end grafikkort er fremstillet til PCI slots .

Lydkort

Et lydkort , også kaldet en " lydkort ", er en dedikeret lydenhed , der styrer indgående eller udgående lyd på din computer . Mens de fleste bundkort kommer nu med onboard lyd , er dedikeret lydkort kendt for at producere bedre kvalitet lyd og ydeevne , når du spiller videospil , dvd'er eller noget , der er i stand til at producere 5 . 1 + lydudgang . Lydkort også tillade registrering af lyd fra mikrofoner og musikinstrumenter .

Capture Kort

En hentningskort , også kaldet en " TV -tuner , " kan optage lyd og video fra enhver enhed , der har video indgange . Dette omfatter TV , DVD -afspillere og videokameraer . Den optagede video gemmes på din computers harddisk , og derefter kan redigeres og /eller uploadet online . Capture kort kan også fungere som en digital videooptager , så du kan optage , spole tilbage og pause live- tv .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kontrollere , hvor god en xp bærbar er 

Kommentarer

Code:
change