hvilken slags kamera skal jeg bruge til min computer til skype ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-13

Skype er et kraftfuldt kommunikationsværktøj , der giver brugerne mulighed for at lave computer til computer opkald med lyd og video . Mens webcams kan bruges til næsten alle video formål på internettet , er der et par specifikke ting at overveje, når de skal vælge en til at bruge med Skype

Typer

Flere typer af kameraer arbejde med Skype . Den mest grundlæggende , traditionelle webkameraer bestå af en ekstern kamera enhed, en stand , en USB eller Firewire tilslutningskabel og normalt en mikrofon . Indbyggede webcams er integreret i computerens skærm , og clip -on webkameraer tillægger skærmen på en bærbar computer eller en fladskærm . Hvis du vil bruge Skype til videochat , får du brug eller anden form for mikrofon , hvorvidt der er indbygget i kameraet eller eksterne til det

Valg funktioner

Når du vælger et webkamera til brug med Skype , kan du overveje disse funktioner : . indbygget mikrofoner , ekstern mikrofon stik , lav-lys kapaciteter , high-definition billeder chips , zoomobjektiver , widescreen aspekt nøgletal og evnen til at arbejde med et fjernsyn.

Disse funktioner er ikke nødvendigt at bruge Skype , men de vil i høj grad forbedre din oplevelse. Når du foretager dit valg , overveje, hvad du gerne vil gøre med kameraet , hvor det miljø, du kommer til at bruge det , og hvor klart du gerne vil det overførte billede til at se . Hvis du vil bruge Skype på et værelse oplyst af lyskilder , for eksempel , vil du ønsker en høj opløsning webcam , der har overlegen svagt lys kapaciteter .

Budget Overvejelser

Når du køber et webcam til brug med Skype , er en af de mere vigtige betragtninger dit budget . Webcams kan variere fra $ 20 for en grundmodel til mere end $ 100 for en high-end , high-definition kamera med masser af funktioner .

Lavere -end kameraer vil kun tilbyde et absolut minimum for at producere video . Disse kameraer omfatte en fast linse , billedsensoren , boliger , står og stik kabel . En 30 dollar webcam vil have disse grundlæggende funktioner.

Hvis du bruger flere penge til en højere kvalitet kamera , funktioner forbedrer også . En 60 dollar kamera kan omfatte en bedre billedkvalitet chip til øget synlighed , højere opløsning og bedre ydelse i svagt lys . En 100 dollar kamera kan omfatte et zoomobjektiv , indbygget mikrofon og high-definition billeder chip , der kan sende meget større , klarere billeder via Skype

Operating System Overvejelser

Pas : . Webkameraet du vælger måske ikke understøttes af din computers operativsystem . For at undgå dette problem , hvilke operativsystem ( f. eks Mac OS , Windows , Linux ) er , og hvilken version der kører på din computer . Sammenlign disse oplysninger til de specifikationer, der følger med webcam , der interesserer dig .

I nogle tilfælde kan du nødt til at hente og installere de nyeste drivere fra webcam producentens hjemmeside til din computer , for at kameraet kan fungere korrekt med computeren, og med Skype ansøgningen .

Opløsning og Frame Rate

Opløsning og maksimal billedhastighed også aspekt at overveje , når du vælger et kamera til brug med Skype . Disse specifikationer er normalt trykt på æsken eller indgår i beskrivelsen på producentens websted .

Højere frame rates vil producere glattere , mere flydende bevægelse ( det afhænger naturligvis af , på den tilgængelige båndbredde , både gennem din Internet- udbyder og Internettet udbyder af den person, du ringer ) .

resolution er mængden af pixel oplysninger i billedet . En højere opløsning vil resultere i en bedre billedkvalitet , men det kræver også mere båndbredde til at sende . Hvis du overvejer højere opløsning og højere frame rate kameraer , skal du kontakte din Internet- udbyder om mængden af båndbredde tilladt per kunde .

Fordele

Brug en web -cam med Skype er en sjov måde at kommunikere på. Tilføje videoen element giver mulighed for en mere intim samtale .

Webkameraer er nemme at sætte op . De fleste modeller er plug-and- play , hvilket betyder at du skal blot tilslutte kameraet til USB- porten og den er klar til brug.

Webkameraer er nemme at bruge . De integrerer nemt med Skype ansøgningen , og Skype er designet til at arbejde med et stort udvalg af modeller .

Webcams bruges sammen med Skype er enkle at vedligeholde . Med få bevægelige dele , små fodspor og automatisk opdatering af software , skal webkameraer lidt vedligeholdelse . Med høje opløsninger , lav-lys kapacitet og en række mobile modeller , kan du få videosamtaler næsten overalt .


Previous:nothing Next:tips til brug af trådløse printere 

Kommentarer

Code:
change