hvordan du ændrer computerens ur hastighed

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-01

En computer ur hastighed er den frekvens , hvormed dens processor gennemgår en enkelt cyklus for beregning. Dette er målt i hertz , og er en primær faktor for hastigheden på din computer . Hvis du installerer en ny CPU i et bundkort , skal du muligvis ændre bundkortet ur hastighedsindstilling at opfylde CPU magt . Du kan også " overclocke " din CPU ved at indstille bundkort til en klokfrekvens højere end den anbefalede

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker

bestemme din ønskede hastighed
1 .
Kontroller annoncerede hastigheden på din CPU . Dette vil være et nummer i mega-eller gigahertz og skal divideres med "registerfører multiplikator " for at finde det korrekte clock-hastighed . Denne multiplikator er 4 på Pentium 4 chips , og på tidligere modeller , er det 2
2
Brug processoren multiplikator for at bestemme en sikker clock-hastighed . . Din computer vil påtage sig din installerede CPU er det ideelle et for klokfrekvens du indstiller , så gør det ikke mener, at din CPU er hurtigere end den faktisk er mere end omkring en halv gigahertz .
3 .
Skriv ned tallet , hvor du er havnet .

Skift hastighed


1 .
Genstart din computer .
2 .
Hold øje med en tekstlinje eller andet sted på skærmen , der giver et tastetryk at komme ind " Setup ". (Dette kan også kaldes " BIOS Setup " eller noget lignende . ) Hvis et billede ( som f. eks et logo af en slags ) vises uden tekst , skal du trykke på " ESC "for at klare den og vise den setup tastetryk .

3 .
hurtigt tryk på den ønskede taster til at indtaste Setup .
4 .
Find CPU urindstillinger . Den præcise placering varierer afhængigt af dit bundkort , men de er som regel under en menu overskrift som " CPU Frequency ". Ændre " Clock Speed "-variabel til den, du fastsat i afsnit 1 .
5 .
Brug Setup "Gem og Afslut "kontrol for at genstarte computeren igen .

Tips og advarsler


  • Vær forsigtig , når overclocking din CPU . Skubbe det for langt , kan få det til at overophede og skade. Forøge sin hastighed gradvist ved først, derefter starte din computer for at sikre, at alt forløber glat , før stigende det noget mere .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en personlig computer til en tv     

    Kommentarer

    Code:
    change