hvordan du fjerner en billedtromlen fra en Samsung CLP 500

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-16

Samsung CLP 500 er en farve laser printer, som er ideel for en lille virksomhed eller hjemmekontoret . Denne printer har fire individuelle farve tonerpatroner , der kan udskiftes efter behov . CLP 500 har andre sliddele , der skal udskiftes fra tid til anden for at holde udskriftskvaliteten ser sprød og professionelle . De billeddannende enhed ( tromme ) og overførselsbæltet skal udskiftes hver 50. 000 sider

Du skal bruge: . .
erstatning imaging enhed ( tromle )


1

Stand mod printeren . Tag fat i håndtaget på venstre låge og åbne det . Tryk på topdækslet udløserknap øverst til venstre side af printeren , og løft topdækslet , indtil det er helt åbent .
2 .
Fjern overførselsbæltet forsamling . Find de to låsehåndtag inde i printeren . Den ene er placeret mod den forreste ramme og den anden er mod den bageste ramme . Træk dem begge mod venstre for at frigøre låsen håndtag . Grab håndtaget på overførselsbæltet og træk den op og til venstre for at fjerne den fra printeren . Indstil overførselsbæltet side på et stykke rent papir . Løs toner kan spildes , så sørg for at du ikke indstiller overførselsbæltet eller billedtromlen på en overflade , der ikke kan få beskidte .
3 .
Kig ind i printeren og find de billeddannende enhed ( tromle ) . Tromlen er den enhed med den store , grønne cylinder og et håndtag , der løber langs af enheden . Grib om håndtaget og træk forsigtigt lige op . Hvis du ønsker at geninstallere den samme imaging enhed , dækker det umiddelbart efter fjernelse at beskytte det fra at blive ridset . Lyset kan også beskadige den lysfølsomme billedenheden .
4 .
Tag den nye imaging enhed fra kassen og pakke det ud af emballagen . Fjern tapen fra den nye enhed .
5 .
Udskift billedenheden ved at tilpasse farvede faner i hver ende af tromlen med de tilsvarende farvede slots på printeren rammen . Skub den hele vejen ned i printeren, indtil du kan ikke skubbe den ned yderligere . Læg håndtaget ned .
6 .
Geninstaller overførselsbæltet ved at orientere den enhed med rillerne i rammen . Skub den ned og til højre indtil den låses på plads . Skub låsen løftestænger til højre for at sikre bælte . Sænk topdækslet , indtil det klikker på plads, og luk venstre dør .
7 .
Nulstil vedligeholdelse tæller at rydde "Udskift Imaging Unit " besked . Greven kan slettes ved at trykke på " Menu " knappen indtil " Setup " dukker op på skærmen . Tryk på " Enter " og rul , indtil displayet viser " Vedligeholdelse ". Tryk på " Enter " igen , og rul derefter indtil " Check m. fl. " vises på panelet . Rul , indtil " Imaging Unit " lyder på displayet , tryk på " Enter " en gang mere , og rul indtil displayet siger " Reset . "Tryk på "Enter " tasten for at nulstille Imaging Unit tæller .


Previous:nothing Next:hvordan man kan rense en harddisk til en ny OS installation 

Kommentarer

Code:
change