hvordan du foretager fejlfinding HP Deskjet printer 6300 serie

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-23

Alt- i-en enheder som de HP6300 er populære valg for både hjemme kontorer og virksomheder . Ved at kombinere funktionerne i en kopimaskine , scanner , fax og printer i ¨¦n enhed gør en god mening , set ud fra både plads og omkostninger . Vide hvad man skal gøre , når noget går galt med din HP6300 all-in -one kan spare dig en masse tid og penge

Du skal bruge:
HP6300 enhed
. Mild sæbe opløsning .
Svamp.
Varmt vand .
Vatpinde .
Papir .


1 .
Sluk for HP6300 og fjern USB- kablet og netledningen . Løft scannerens glas og rengør det grundigt . Dyp en svamp i lidt varmt vand , eller en mild sæbeopløsning , og gå over hele overfladen af glasset . Må ikke krat glasset , skal du blot rense den og derefter tørre overfladen med en ren klud eller nogle papirhåndklæder . Hvis du bemærker striber eller pletter på det scannede sider, du har brug for at rense scannerens glasplade.
2 .
Tilslut strømkabel og USB-kabel , og tænd printeren igen . Åbn frontdækslet og skub blækpatronerne ud . Undersøge hver patron til blækrester , papirstøv og andre forurenende stoffer . Dip en vatpind i nogle varmt vand og grundigt rengør overfladen af blækpatronen . Udskift blækpatronerne , og luk frontdækslet .
3 .
Fjern alt papir fra prøv og luft den grundigt . Fjern eventuelle iturevne eller sammenkrøllede ark fra stakken af papir . Kig ind i printeren for fastklemt stykker papir og omhyggeligt fjerne dem . Sørg for, at der ikke er revet stykker papir stadig inde i printeren stien .
4 .
Udskift papiret i bakken , men ikke fylde skuffen mere end 3 /4 af vejen . HP printere og all-in -ones som HP6300 er meget følsomme over for overfyldt bakker , og de forsøger ofte at få fat i mere end ét ark ad gangen, hvis bakken er for fuld . Se papiret, når det indføres i skuffen for at sikre, at det er fodre lige og printeren er snuppe kun ét ark ad gangen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan overføre fotos til en computer fra en HP Photosmart e327 

Kommentarer

Code:
change