hvordan du foretager fejlfinding en trackball

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-15

En trackball er en type computer pegeredskab ligner en mus , der bruger en bold der blev afholdt i en sokkel til at styre en markør på en computerskærm . Trackball brugere styre markøren ved direkte at dreje en bold med håndfladen , fingre eller tommelfinger . Ligner almindelig bold mus , kan trackballs være underlagt akkumulere gunk og rod , som kan hæmme funktionen . Der er mange mulige årsager til trackball problemer , overveje disse trin for at hjælpe med fejlfinding din trackball

Du skal bruge:
Microfiber klud . .
Vatpinde .
Tandstikker .
Anden computer .
Batterier .
Blyant .
Isopropyl alkohol .


en .
Tag enheden og tilslut den igen i. Hvis stikket blev løst da det kan medføre en dårlig forbindelse .
2 .
Udskift batterierne , hvis du bruger en trådløs trackball .
3 .
Sæt enheden til en anden port på computeren . Hvis der er et problem med den port din trackball bruger det fungerer muligvis ikke korrekt .
4 .
Tag enheden og tage bolden fra soklen af trackball . Hver trackball vil være forskellige , men for mange er alt hvad du skal gøre træk forsigtigt på bolden , og det vil komme fri. Nogle har måske et hul på bagsiden af enheden , hvor du kan skubbe bolden ud med en finger eller viskelæder .
5 .
Tør bolden grundigt med en mikrofiber klud og en lille mængden af isopropyl alkohol . Dette vil få nogen klæbrige tilsmudsninger fra bolden.
6 .
Brug en vatpind og tandstikker til at fjerne eventuelle rester eller snavs FOM lejerne indersiden af trackball stikket . Bruge nogle isopropyl alkohol på podepinden kan hjælpe løsne gunk . Når du er i brug, er trackballs i fysisk kontakt med de små metal lejer eller mekanismer , der tillader dem at rotere frit . Rengøring af kontaktpunkter vil sikre , at bolden ikke er fast og bevæger sig godt .
7 .
Tør føleren i trackball soklen forsigtigt med en vatpind swap tip til at fjerne støv eller snavs . Være så skånsom som muligt .
8 .
Sæt bolden i stikkontakten , og sæt den trackball tilbage på din computer .

gode råd og advarsler


  • Enhver pegeredskab , der bruger en roterende kugle kan være modtagelige for urenheder , som kan forårsage dårlig reaktionsevne . Rengøring bolden selv og lejer eller kontaktpunkter i enheden jævnligt kan hjælpe med at forhindre ophobet .


  • Previous:nothing Next:hvordan du tilføjer en pci seriel port     

    Kommentarer

    Code:
    change