hvordan du installerer en slave harddisk i en Sony Vaio vgcrb30

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-26

Hvis du ejer en harddisk sat til " slave " , hvilket vil sige det var formentlig brugt som backup for en anden harddisk . Hvis du ejer en Sony Vaio VGCRB30 skrivebordet, der har behov for en ny harddisk , kan du nemt installere en slave drev i computeren , og det vil køre ligesom alle andre harddisk

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker


1 .
Tænd Vaio , og fjern alle kabler fra bagsiden af tårnet . Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de to skruer på højre side af bagsiden af tårnet .
2 .
Find det sidepanel med ventilationsåbninger i nærheden af bagsiden , og skub panelet tilbage og ud af tårnet . De interne komponenter vil nu blive eksponeret i tårnet .
3 .
Find harddisken nær den forreste del af tårnet . Det handler om 1 /2 tommer tyk , rektangulær og sidder lige under cd /dvd-drevet . Brug dine fingre til at afmontere alle kabler fra bagsiden af drevet .
4 .
Brug din skruetrækker til at fjerne de to skruer på hver side af metal harddiskbeslaget ( den ramme, der huser harddisk) . Derefter greb konsollen og træk harddisken boliger ud af tårnet .
5 .
Brug din skruetrækker til at fjerne fire skruer ( to på hver side ) fra begge sider af konsollen . Skub den faktiske harddisken ud af beslaget .
6 .
Sæt din slave-mode harddisken ind i beslaget og sæt computeren i omvendt rækkefølge, du tog det fra hinanden.


Previous:nothing Next:hvordan man bruger en computer hukommelseskortlæser 

Kommentarer

Code:
change