hvordan du installerer ram på en IBM ThinkPad A31 2652

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-26

IBM ThinkPad A31-2652 er en Pentium 4- baserede bærbare computer med en 14,1-tommers skærm . Den er udstyret med to indvendige slots til hukommelse og understøtter hukommelsesmoduler så små som 128 MB. Derudover kan kun ét af de hukommelsesstik være befolket , afhængigt af computerens konfiguration bestilt fra fabrikken . Dog kan disse slots opgraderes med op til 1GB samlede mængde hukommelse . Installer RAM i din ThinkPad A31-2652 for at få mere hukommelse på din computer , hvilket gør det muligt at køre flere programmer samtidig uden afmatning .

Du skal bruge:
2 PC-2100 ( DDR-266 ) bærbare DDR-SDRAM hukommelsesmoduler (maks. 512 MB hver )
. Stjerneskruetrækker.


1 .
Drej A31-2652 slukkes ved at lukke Windows ned . Fjern alle kabler er tilsluttet computeren , inklusive strømkablet . Vend den bærbare computer over , så bunden vender dig og fjern batteriet . Hvis den tomme batterirummet vender opad , men dækningen af de to hukommelse opgraderingen slots er på højre side af den bærbare computer.
2 .
Fjern de to Phillips-skruer sikre hukommelsesdækslet til selve computeren . Løft dækslet væk fra computeren og læg det og skruerne til side . Dette udsætter de to hukommelsespladser af A31-2652 , en eller begge af , der allerede kan befolket med memory -moduler .
3 .
Fjern et hukommelsesmodul ved at sprede metal klip på sider af modulet ud , indtil modulet springer ud af stikkontakten . Tag fat i modulet med fingrene og løft den ud af opgraderingen rum . Gentag denne procedure med den anden hukommelsesmodul , hvis to moduler er til stede .
4 .
Line den første udskiftning hukommelsesmodulet op , så indhakket i bunden af modulet vender den samme side som den fane mellem metallet stikkene inde i opgraderingen slot . Placer modulet i en vinkel , så benene på bunden af modulet er sat helt ind i stikket , og skub derefter den øverste del af modulet nedad, indtil det metal klip snap omkring det . Gentag denne procedure med den anden udskiftning hukommelsesmodul . Hvis enten modulet ikke klikker sikkert på plads , fjern det og prøv igen .
5 .
Placer plastik dækslet over hukommelsesmodulrummet og fastgør det med de to reserverede skruer .
6 .
Skub batteriet ind i rummet . Vend computeren og erstatte de kabler , der blev fjernet i begyndelsen af denne procedure . ThinkPad A31-2652 er klar til brug .


Previous:nothing Next:Sådan foretages fejlfinding skærmkortdrivere 

Kommentarer

Code:
change