hvordan du opgraderer hukommelsen på en Toshiba A75

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-18

I de sidste du brugte til at bruge en servicetekniker til enhver opgave relateret til din computer . Dag moderne laptops , ligesom Toshiba A75 , er designet til at være brugervenligt nok , så ejeren kan fastsætte mindre problemer og erstatte grundlæggende komponenter på egen hånd. Dette gælder også i hukommelsen , eller RAM ( Random Access Memory ) , modul i din bærbare computer. Denne komponent er , hvad gør din computer til at køre programmer og betjene, og processen med at fjerne det med henblik på at opgradere til mere hukommelse er en forholdsvis enkel .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


1
Sluk Toshiba og fjern AC- adapteren , hvis den er tilsluttet . . Derefter lukke den bærbare computer mens du tænder den igen og skubbe batteriet låsen ned for at frigøre batteriet fra rum på undersiden af computeren .
2 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne det enkelt skrue sikre hukommelsen dækslet . Hukommelsen rum er den store L-formede rum placeret i midten af undersiden af computeren .
3 .
Fjern hukommelse dækslet og sæt det til side . Hukommelsesmodulet vil nu være synlig i sin kabine.
4 .
Tryk ned på metalstænger placeret på hver side af hukommelsesmodulet , og det vil poppe lidt ud af rummet . Grib modulet i siderne og træk det forsigtigt ud af stikkontakten , der holder den på plads .
5 .
Grib din nye hukommelsesmodul i siderne , og skub det ind i soklen , og sørg Guldet stikket bjælker i bunden af modulet flugter med stikket .
6 .
Tryk ned på modulet , indtil den glider ind i rummet, og metalstænger låse det på plads . Udskift dækslet og skruen . Du har nu opgraderet hukommelsen i dit Toshiba A75 .


Previous:nothing Next:hvordan du udskriver via 3com og HP trådløse bluetooth pc -kort 

Kommentarer

Code:
change