hvordan du opgraderer min computer til gaming

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-24

Opgradering af din computer til gaming er undertiden nødvendig, fordi computer spil er blandt de mest krævende applikationer, du kan køre på din computer . De tre vigtigste komponenter til at opgradere til at sikre en sund spiloplevelse er i systemets hukommelse, grafikkort og processor , som vil holde dine spil ser så godt som muligt

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Nyt grafikkort .
RAM .
Processor .


1 .
Installer et nyt grafikkort til PCI-E slot på computerens bundkort . Dette vil gøre det muligt for din computer til at vise højere opløsninger på et bæredygtigt framerate , så dine spil til at se betydeligt bedre .
2 .
Installér yderligere indbygget hukommelse til RAM slots er placeret i nærheden af processor blæseren computerens bundkort . Dette vil gøre det muligt for spillet til at køre uden halter , da det vil være i stand til at lagre mere af sin filer på hurtigere indbyggede hukommelse i modsætning til at forlade nogle af de få adgang til filer på harddisken .
3 .

Skift din nuværende processor til en hurtigere model . Dette vil gøre det muligt for dit spil til at behandle sine instrukser i et hurtigere tempo , så du kan opleve mere flydende bevægelse, uden mulighed for tilbagestående eller " tøffer " under gameplay .


Previous:nothing Next:hvordan man opsætter postkasser i bytte 

Kommentarer

Code:
change