hvordan du tilføjer en pci seriel port

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-15

En seriel port er en forbindelse port , der bruger pin baserede forbindelser for at tilslutte en ekstern enhed, såsom en printer eller en skærm til en computer . Hvis du har en enhed , der stadig bruger seriel port tilslutninger skal du tilføje en PCI seriel port til din pc

Du skal bruge: .
Philips skruetrækker


1 <. br >
Tag netledningen ud af computeren og alle eksterne enheder . Find frigivelsen kontakten på sidepanelet af sagen eller finde bedrift skruer på bagsiden af kabinettet . Computeren tilfælde kan variere i , hvorledes sagen paneler er fjernet . Fjern bedriften skruer hvis det er relevant .
2 .
Find en ledig PCI- slot på computerens bundkort .
3 .
Fjern den bedrift skrue direkte bag PCI-slot på bagsiden af computeren sagen . Skub ud metaldækslet , som dækker åbningen i computerens kabinet , der liner op med PCI slot .
4 .
Grib fat i PCI seriel port kortet med kanten fyldt med guld eller sølv forbindelse linjer står PCI slot .
5 .
Line op kanten af kortet med stikket . Sørg for, at nogen slidser i kanten af kortet linje op med hævede plastik fremspring på PCI-slot .
6 .
Skub PCI -kortet på plads , indtil kortet klikker på plads . Hvis kortet ikke vil glide i , se efter små plastik clips på hver side af pladsen. Brug din tommelfinger og pegefinger på den ene hånd til at skubbe disse klip ud , mens du trykker kortet ind i pladsen . Klippene vil låse på plads , når kortet er sat helt ind .
7 .
Sæt en bedrift skruen for at fastgøre kortet på plads . Kontroller, at den serielle port er synlig og tilgængelig gennem bagenden af computeren . Udskift sagen samt eventuelle dækselskruerne .
8 .
Slut alle tilslutninger og tænd for computeren . Hvis vises følgende at sige , at nye hardware er fundet , skal du følge vejledningen på skærmen for at søge efter og installere drivere . Hvis kortet kom med en cd med drivere , indsætte cd'en når du bliver bedt . Genstart computeren, hvis du bliver bedt om .

gode råd og advarsler


 • Tag ikke en eksisterende PCI -kort , da det kan være dit grafikkort , lydkort eller netkort .
 • altid aflade statisk fra dine hænder ved at røre en metaloverflade før håndtering af computerens komponenter.


 • Previous:nothing Next:hvordan du fjerner harddisken fra en HP Pavilion dv2000   

  Kommentarer

  Code:
  change