hvordan du tilslutter en SATA kabel

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-08

SATA er en forkortelse for Serial Advanced Technology Attachment , en type computer bus interface til tilslutning af host bus adaptere til masselager enheder som harddisken på din computer , eller en cd /dvd -drev . Det blev udviklet til at erstatte en ældre teknologi kaldet ATA , eller AT Attachment . I øjeblikket i 2010, er SATA teknologi, der anvendes i næsten alle computere , der fremstilles . Alle de tekniske jargon der er forbundet med SATA kan lyde skræmmende , men når det kommer til fysisk tilslutning af kabler , kan nogen gøre det .

Du skal bruge: .
Antistatisk armbånd (kan købes i elektronik dele butikker )


1
Sluk din computer og tages stikket ud af stikkontakten . kilde . Sat på en antistatisk håndledsstrop til at give yderligere beskyttelse mod stød .
2 .
Find SATA stik på din computer bundkort . De vil være markeret med et mærke som " SATA1 . "
3 .
Kig på stikket på enden af SATA kabel . Det vil være L-formet , og det bør matche L-formede stik på bundkortet . Indsæt SATA kabel ind i stikket på bundkortet .
4 .
Find SATA stik på harddisken eller det optiske drev , som du vil forbinde kablet . Det vil have et stik der ligner den , du er identificeret på bundkortet i trin 2 . Sæt den ene frie ende af SATA -kablet i dette stik på samme måde som du gjorde i trin 3 .
5 .
Test IDE forbindelser. Tilslut strømkablet til strømforsyningen og tænd pc'en . Hvis du hører harddisken spin og se , at cd- eller dvd- optisk drev beføjelser op , du ved alt fungerer korrekt .


Previous:nothing Next:Hvordan får jeg drivere til min mirus computer ? 

Kommentarer

Code:
change