hvordan du tilslutter en direkte tv -modtager til en computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-22

Mange computer-kyndige mennesker kan lide at forbinde deres tv-tjeneste til deres computer for at se deres yndlingsprogrammer , mens de arbejder på deres computer eller at endda optage programmerne på harddisken . Tilslutning kabel-tv service er ikke alt for svært at gøre med det rigtige udstyr . Tilslutning af en satellit service som direkte TV til din computer er lidt sværere , fordi en modtager er påkrævet , men det er stadig stort set den samme, og blot kræver den rette hardware

Du skal bruge: .
Grafikkort
. Videokabler .
TV- tuner -softwaren .


1 .
Køb og installere et skærmkort , der har coax og RCA eller andre typer af videoforbindelser som input . Du bliver nødt til at fjerne dit nuværende grafikkort og erstatte det med denne type kort . ATI Alt i Wonder er en linje af edb- video kort med disse kapaciteter. Grafikkortet er placeret på bagsiden af computeren . Åbn sagen . Du bliver nødt til at skrue kortet fra tilfældet, og træk det direkte op og ud af holderen . Skub det nye kort ned i åbne slot og skru det på computeren sagen .
2 .
Slut den direkte tv-boksen til din computers skærmkort bruger et kabel type, som direkte tv boks og dit grafikkort understøtter . Du kan normalt bruge en coaxial kabel , selv om det ikke vil give så høj kvalitet som nogle kabler . Kablet vil passe ind i en af de direkte tv-boksen 's produktion forbindelser og ind i matchende input -stik på kortet .
3 .
Installer TV-tuner -softwaren . Videokortet skal komme med denne software på en cd , og nogle versioner af Windows kan have denne software bygget i. Klik på installationsprogrammet. Gå gennem opsætningen menuer og træffe valg , der passer til din situation , såsom tidszone og hvilken type forbindelse, du bruger , ligesom coaxial , for at finde de kanaler . Computeren kan kun se en direkte tv -kanal , og du vil stadig nødt til at skifte kanal via direkte TV-fjernbetjeningen .


Previous:nothing Next:hvordan man beregner hukommelsesbåndbredde 

Kommentarer

Code:
change