hvordan du tilslutter ledningen fra en bærbar computer rgb port til en ekstern computerskærm

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-17

Selv om moderne laptop skærmstørrelser bliver større hvert år , deres desktop kusiner er stadig meget større . Opgaver som visning af store regneark , videoredigering eller bare se en film bliver gennemført meget mere komfortabelt på en stor skærm . Hver bærbar computer i det seneste årti har en vis form for video output , der er designet til at slutte den til en ekstern skærm . Den mest almindelige af disse udgange er en " RGB " ( eller VGA ) udgang . Selv ude af stand til at vise HD-indhold , er en RGB -forbindelse helt acceptabelt for alle ikke-HD- opgave, som du kan bruge en ekstern skærm .
1 .
Tænd din bærbare computer. Tilslut VGA-kabel til den bærbare computer 's produktion . Udgangen er normalt placeret på siden af den bærbare computer kabinet , men det kan være i den bageste . Hvis der er nødder , som at stramme VGA -kabel 's forbinder skruer , hånd-stramme dem , indtil de er ordentligt forbundet .
2 .
Tænd din eksterne skærm , og tilslut den anden ende af VGA -kablet til den korrekte port på skærmen . Hånd stramme forbinder skruerne ned , indtil de holder kablet fast på plads . Bladre gennem de visningsfunktioner på monitoren , indtil du ser din bærbare 's produktion . Hver skærm har forskellige metoder til at cykle , så skal du kontakte din instruktionsbog for specifikke anvisninger .
3 .
Hvis din bærbare computer 's produktion ikke vises på skærmen , og skærmen er i det korrekte tilstand, kan du nødt til at lukke låget eller aktivere ekstern skærm i skærmindstillingerne . Disse kan normalt få adgang til ved at højreklikke på skrivebordet og vælge " Egenskaber . " Find en indstilling , der gør det muligt for ekstern udgang. Alle laptop er anderledes i denne henseende , så skal du kontakte din instruktionsbog for specifikke anvisninger .


Previous:nothing Next:hvordan man kan rense en beskidt bærbar skærm 

Kommentarer

Code:
change