hvordan du udskifter en krakket gateway bærbar skærm

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-12

LCD ( Liquid Crystal Display ) -skærmen på din Gateway laptop er en dyr og vigtig del af denne computer . Overflødigt at sige, kan det være katastrofalt, hvis dette skærmbillede bliver revnet eller beskadiget . Men hvis du ikke har penge til at tage din Gateway til en tjeneste tekniker , kan du faktisk fjerne og udskifte det selv , og du behøver ikke at være en elektronik ekspert til at gøre det .

Du har brug for :
Lille flad skruetrækker
. Stjerneskruetrækker.


1 .
Tænd Gateway bærbare computer , og fjern AC strømkablet . Skub batterilåsen i bunden af din computer til unlock position og skub batteriet ud af båsen.
2 .
Sæt spidsen af din lille flad skruetrækker til lige under plast hængseldækslerne placeret på hver hjørne af din bærbare computer , lige under skærmen . Forsigtigt lirke op til pop dem ud .
3 .
Brug spidsen af din lille flad skruetrækker til at poppe gummi skruen dækker fra toppen af hver af skruerne er placeret på toppen og i bunden af skærmen falsen ( plastic ramme omkring LCD -skærmen ) . Så brug din stjerneskruetrækker til at fjerne alle skruerne på dækslet.
4 .
Brug fingrene til at adskille ringen fra metalgitteret beslaget ved forsigtigt nysgerrige ringen op fra hjørner af skærmen . Når det er fjernet helt , der er på ringen afsat .
5 .
Find den grønne inverter board lige under LCD-skærmen og trække baggrundslyset kabel, der forbinder på højre side af inverter board .
6 .
Fjern alle skruer fra siderne af metal skærmen monteringsbeslaget ( metalhus skærmen passer ind ) og hængslerne på nederste hjørner af skærmen .
7 .
Grip den krakkede LCD -skærmen sig ved hjørnerne og træk det forsigtigt ind mod dig omkring tre inches at afsløre bagsiden af skærmen . Vær forsigtig , fordi skærmen stadig er tilsluttet til computeren via et fladkabel . Brug dine fingre til at koble denne fladkabel , hvor det lægger i midten af bagsiden af LCD-skærmen .
8 .
Skub den krakkede LCD skærm fra metalkabinet parenteser og sæt den til side . Udskift den med en ny skærm (fås hos din Gateway forhandler eller online ) og samle din bærbare computer i omvendt rækkefølge, du tog det fra hinanden .


Previous:nothing Next:Definitionen af en disk image 

Kommentarer

Code:
change