hvordan man adgang til en dårlig intern harddisk med en ekstern

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-18

Hvis du bruger en computer , vil du uvægerligt nødt til at gendanne data fra en nødlidende harddisk på et tidspunkt . Datagendannelse tjenesteydelser ansvar hundredvis af dollars for data recovery , at du kunne gøre ved hjælp frit tilgængelig software og en ekstern harddisk . Sommetider harddiske mislykkes , men efter et par enkle trin vil give dig mulighed for at undgå stress af mulige tab af data og sandsynligvis kræve oplysninger fra en død drev

Du skal bruge: .
Ubuntu Live software
Ekstern harddisk .
Fryser ( ekstraudstyr) .


1 .
Tilslut din eksterne harddisk til computeren med den svigtende harddisk . Eksterne harddiske vil typisk i forbindelse med enten USB , Firewire eller eSATA stik . Derudover vil mange eksterne harddiske har en ekstra strømstik , som enten vil stik i stikkontakt eller en USB- port på computeren . Connect , som minimum , USB , Firewire eller eSATA -kabel fra din harddisk til computeren . Hvis dit drev har et strømkabel , i forbindelse det så godt --- selvom dit drev vil fungere uden. Denne yderligere netledning giver dine drev til at fungere hurtigere , en kritisk del af sikkerhedskopiering af data fra en døende harddisk .
2 .
Download og brænde Ubuntu Live software fra Ubuntu hjemmeside , eller bestil et eksemplar med posten , hvis du ikke har adgang til internettet eller en cd- brænder for at oprette disken . Indsæt Ubuntu Live CD , og starte computeren fra cd-rom- drev . Dette vil indlæse Ubuntu styresystemet , som vil give dig adgang til både din manglende interne harddisk og dit eksterne backup drev .
3 .
Åbn ikke interne harddisk gennem " Places " i menuen i Ubuntu , derefter kopiere de filer du har brug for at komme sig. Du vil finde Ubuntu styresystemet meget let at navigere , som alle drev tilsluttet computeren vises i " Places " i menuen placeret i øverste venstre hjørne af skærmen , mellem "Programmer " og "System " menuer .

4 .
Åbn den eksterne harddisk gennem " Places " i menuen i Ubuntu og derefter indsætte disse filer på backup drev . Du vil nu finde den eksterne harddisk , slutte den til computeren i trin 1 , der nu er opført i " Places " i menuen . Hvis du ikke kan se drevet på listen , kontrollere, at du faktisk har tilsluttet det , og forbindelserne er sikre .
5 .
Check at kontrollere, at filerne er kopieret til backup drev . I tilfælde af , at de ikke har alle kopieret , kan du prøve at kopiere dem mindst en gang mere inden du forsøger at fryse drevet . Hvis du finder ud af , at den svigtende drevet ikke kan få adgang til alle de filer, ønsker at bakke op , fjerne drevet fra computeren og læg den i din fryser i en forseglbar plastikpose , og derefter prøve igen . Efter frysning . gentage trin 1 til 4 .

gode råd og advarsler


 • Når indefrysning harddisken , skal du placere det i en forseglet pose for at holde den ren
 • For yderligere at beskytte dine data ved at placere harddisken i en anti-statisk pose , inden det placeres i en forseglet pose i fryseren .
 • Brug kun processen med indefrysning en hård drev til at gendanne data for at redde data på den allerede mangel drev . Denne proces vil afkorte levetiden på din harddisk , men kan give dig de få minutter er nødvendige for at sikkerhedskopiere den sidste af dine data .


 • Previous:nothing Next:hvordan man installere en dvd / cd -brænder i en Toshiba Satellite A10   

  Kommentarer

  Code:
  change