hvordan man beregner hukommelsesbåndbredde

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-22

Mange mennesker ønsker at beregne hukommelse båndbredde til deres grafikkort på deres computer , men ved ikke hvordan . I virkeligheden er formlen meget simpel og kræver kun et par skridt . For nøjagtigt at beregne hukommelse båndbredde , skal du vide , hvor mange bits din hukommelse besidder , og hastigheden af hukommelse uret . Disse tal bør indgå i instruktionsbogen . Hertil kommer , kan du ringe til producenten og fortælle dem den model , du har , og de vil være i stand til at give disse tal til dig .

Du skal bruge:
Calculator
. Instruktionsbogen.


1 .
Identificér hukommelse i bit , samt hastigheden på din hukommelse ur i hertz ( Hz ) enheder af dit grafikkort. Disse numre kan findes i instruktionsbogen , og hvis du har mistet den manual, du kan ringe til producenten for at få disse tal .
2 .
Del antallet af bits med 8 til at konvertere det til bytes . For eksempel kan en video kort med en hukommelse på 64 bits hold 8 bytes .
3 .
Multiplicer antallet af bytes hukommelseskortet kan holde ved erindringen klokfrekvens at få hukommelsen båndbredde . For eksempel , en video -kort, hvis ejer 8 bytes og har en klokfrekvens på 105 Hz , hukommelsen båndbredden er 840 Mb /s ( megabytes per sekund ) .


Previous:nothing Next:hvordan man stopper HP printer pop - ups 

Kommentarer

Code:
change