hvordan man bruger M-Audio usb

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-09

M-Audio er et populært mærke af audio input enhed, der kan køre på mange typer af audio-redigering og optagelse software , herunder Pro Tools . M-Audio gør enheder , som du kan tilslutte til din USB- port , som giver dig mulighed for at komme i forbindelse instrumenter til din computer for at registrere , ændre og redigere lyd til musik og film

Du skal bruge: .
M-Audio -enhed .
USB-kabel .
Åbn USB -port .
Strømledningen.
Lydoptagelse og redigering af software .
Hovedtelefoner ( ekstraudstyr ) .


1 .
Tjek din computer for at se , om det har nok strøm til at køre M-Audio enheden og lydoptagelse software . En processor hastighed på mindst 2,2 GHz med et minimum af 2 GB RAM burde være tilstrækkelig for at køre alle andre end de største af lydprogrammer .
2 .
Installer din lyd redigering og optagelse software . Populære professionel audio software suiter inkluderer Cubase , Garageband og Pro Tools . Gratis downloades audio software indeholder Audacity til Windows og Mac , og Audion til Mac alene.
3 .
Installer drivere til dit M-Audio -enhed . M-Audio hardware leveres med en disk med drivere . Hvis du ikke har nogen harddisk , kan du se M-Audio hjemmeside efter drivere til din hardware , der ligger i " Drivers " fanen .
4 .
Sæt din USB M-Audio enheden til en strøm stik .
5 .
Sæt USB fra din M-Audio enhed til en USB- port . Når du installerer dit M-Audio enhedsdriver , bør programmet fortælle dig, hvornår du skal gøre dette . Hvis det ikke vente, indtil installationen programmet er færdigt , skal du genstarte computeren , og derefter slutte enheden til en USB- port .
6 .
Tilslut din input -enhed til din M-Audio hardware . Dette kan være et redskab , en mikrofon eller en MIDI- feed . Sæt et sæt hovedtelefoner til hovedtelefon stikket på M-Audio USB -enhed , hvis du ikke bruger et andet sæt højttalere til at sende lyd .
7 .
Start din lydredigering program og redigere lydindgang indstillinger, så de anerkender din M-Audio USB enheden som audio input til programmet. Indstillingerne er normalt placeret i " Indstillinger " eller " Setup " valgmuligheder under "Rediger " eller "Indstillinger " i menuen på din lydredigering program .
8 .
Start et nyt projekt og aktivere et spor til optagelse . På de fleste lydredigering programmer . en knap med en lille " R " angiver , om sporet er bevæbnet til optagelse Start optagelse ved at trykke på optage-knappen , derefter på play -knappen , og se de grønne , gule og røde lyd barer . Hvis de flytter , er din lydoptagelse software optager lyd . Afspil lyd , du lige har optaget for at teste opsætningen.

gode råd og advarsler


  • Downloading tilfældig lydprogrammer kan være farligt . Sørg for, at lyd-editor , du vælger , er et velrenommeret firma med ingen spyware eller virus .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan måle en computer sag fan     

    Kommentarer

    Code:
    change