hvordan man bruger en DVD-R 8cm disk på en computer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-27

En DVD-R 8 cm disk er omkring halvdelen på størrelse med en standard DVD . Typisk disse dvd'er anvendes med video -kameraer , der optager direkte på en DVD . Men det er stadig muligt at bruge disse 8cm dvd'er på en standard computer , så længe der er en dvd-bakken . Hvis du bruger en bærbar computer uden en dvd-bakken , sådan som en Macbook , kan du ikke bruge en DVD- R 8 cm på systemet , fordi disken ikke har en klar indgang og disken bliver løst i det åbne DVD slot , forebyggelse . den fra indlades til computeren

Du skal bruge:
Computer med DVD skuffen .
DVD-R 8 cm .


1 .
Åbn dvd-drevet på din computer . Du kan se, at der er en lille bakke indrykningen for mini -diske . Placer DVD-R 8 cm på mini bakken , og luk drevet . I et øjeblik indholdet på disken belastninger på din skærm .
2 .
adgang til indholdet på DVD'en , når du ønsker, ved at klikke på " Start " ( My ) " Computer " og dobbeltklik på det dvd-drevet ikonet . Dette åbner et vindue med alle de programmer og filer øjeblikket er gemt på disken . Dette er typisk , hvordan du får adgang til video -optagelser lavet med DVD videokameraer .
3 .
Start dvd-brænding program på din computer . Du kan stadig bruge en DVD-R 8cm til at skabe data og video-dvd'er , men du kan kun holde omkring en tredjedel af de faktiske data , at en standard størrelse dvd kan rumme .
4 .
Skub DVD fra computeren ved at trykke på " Eject " -knappen . Når dvd-bakken åbnes fjerne mini-DVD fra computeren .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en slave harddisk i en Sony Vaio vgcrb30 

Kommentarer

Code:
change