hvordan man bruger en printer på flere computere via en router

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-05

Brug af en netværksprinter over en router med til at spare tid , penge og ressourcer , når flere computere er tilsluttet en central printer . Kom en printer til at arbejde i en sådan situation, afhænger af routeren type , printer type og styresystem på de involverede computere

Du skal bruge: .
internetforbindelse
Kablet eller trådløs router .
Internet dygtige og tilsluttede computere .
Netværkssamarbejde printer eller router med USB-slot .

USB Slot Printertilslutning


1 .
Slut printerens USB- kablet fra bagsiden af printeren til router . Mange routere kommer med en netværksforbundet USB-stik på bagsiden ( for eksempel Apples Airport Router 's ) .
2 .
Find og tilføje printeren på de computere, der deler printeren ved at bruge " Print fax "i "Systemindstillinger" panel på en Mac eller ved hjælp af " Printere "i "Control Panel " på en Windows-baseret system .
3 .
Klik på din Wi -Fi-forbindelse ikonet ( et sted i nærheden af din computer 's indbyggede ur ) . Der bør være en mulighed for at oprette forbindelse til en enhed , vælge den printer, du lige har tilføjet .

Network-Enabled Printertilslutning


1 .
Slut et Ethernet- kabel fra bagsiden af printeren til en af de tilgængelige porte på bagsiden af routeren , hvis du har en printer , der har en Ethernet- forbindelse til rådighed . Hvis printeren tilsluttes via Wi-Fi , skal du sørge for din Wi -Fi er på for både printeren og routeren .
2 .
Find den dokumentation, der fulgte med printeren ( såsom en CD eller instruktioner ) . Brug de første til at konfigurere printeren . Hvis ikke tilgængelig , finde og tilføje printeren ved at åbne op for " Udskriv fax "i "System Preferences " panel på en Mac eller ved hjælp af " Printere "i "Control Panel " på en Windows-baseret system .
3 .
Brug " Netværk " og /eller " Deling " sektioner i Mac OSX at tilføje og bruge din netværksprinter . På Windows, "Netværk og delingscenter " center i " Control Panel "for at hjælpe oprette forbindelse til printeren bruge .

gode råd og advarsler


 • Den bedste måde at oprette en netværksprinter er at følge instruktionerne og /eller CD som følger med din printer eller router først og derefter bruge den indbyggede hjælpeprogrammer på din computer deling af printeren .
 • Vær forsigtig , når man spiller med nogen router præferencerne, hvis det er nødvendigt . Consult instrukser eller støtte fra routeren virksomheden før du gør dette .


 • Previous:nothing Next:computerforbindelse typer   

  Kommentarer

  Code:
  change