hvordan man genkender en tom dvd - r

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-10

Der er flere forskellige formater af dvd'er til rådighed til brug , herunder den populære DVD-R . Men når du har en spindel af DVD-R'er , og du jævnligt brænde indhold ned på diske , er det let at miste overblikket over, hvad dvd'er, du har brugt , og hvad DVD-R'er er stadig tomme . Heldigvis er der et par tegn på , at give væk , hvis disken har faktisk været brugt før

Du skal bruge: .
DVD-R
. Computeren.


1 .
Kig på toppen etiketten på DVD -R . Det kommer til at angive formatet af dvd'en. Her kan du sikre dig , at disken er faktisk en DVD-R (i stedet for en DVD + R eller DVD-RAM ) .
2 .
Flip DVD over og inspicere bunden af disken. Når en DVD er brændt , det brændte indhold vises som en lidt lysere ring omkring midten af disken . Hvis DVD er fuldstændig én farve skygge, chancer er disken ikke er blevet udnyttet endnu .
3 .
Indsæt den DVD-R pågældende i computeren . Hvis et vindue vises , med angivelse af en tom disk er indsat i DVD -drevet , betyder det, at det er en tom dvd . Men hvis en auto-play prompt vises , er indholdet blevet placeret på DVD .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en pladespiller direkte til en computer USB-adapter 

Kommentarer

Code:
change