hvordan man installere en dvd -afspiller på windows media player

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-23

Ved afspilning af DVD -film på din computer der er en bred vifte af programmer , du kan bruge , herunder Windows Media Player . Selvom DVD- drevet mere end sandsynligt kommer med sin egen set -program du foretrækker måske Windows Media Player over det . Når du installerer en ny dvd- afspiller på din computer er der en måde at sikre, Windows Media Player er standard program, der indlæses på computeren , når du indsætter en DVD-film

Du skal bruge: .
DVD drev
. USB- kabel .
Driver installations-cd'en .


1 .
Tilslut USB -datakablet til bagsiden af de nye eksterne dvd- drev , sæt den modsatte ende af USB-kablet i en af USB-portene på din computer .
2 .

Tilslut DVD-afspilleren til en lokal stikkontakt og tænde for den . Computeren hedder det har opdaget nye hardware .
3 .
Tænd DVD-drev , indsæt derefter driveren installations-cd'en til en af de CD /DVD -drev , der allerede er installeret på computeren ( ikke det drev, du installerer ) . Når installationsguiden vises på skærmen følger den korte sæt vejledningen for at installere programmet .
4 .
Sæt en dvd film i det nye DVD drev . I et øjeblik en auto prompt vindue med en liste over programmer , spørger, hvad software titel, du vil bruge sammen med dvd- film . Klik på " Windows Media Player ", og derefter kontrol af den lille boks nederst på skærmen mærket " Spørg mig ikke igen . " Vælg " OK ", og Windows Media Player . Nu er det eneste program, der åbner hver gang du indsætter en ny DVD film i dvd -afspilleren.


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave på mellemrumstasten på en dell 1200 bærbar 

Kommentarer

Code:
change