hvordan man kan adskille en CF -28

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-01

CF -28 Toughbook bærbare er designet til at være robust . Det er fantastisk for din udendørs og on-the-road brug , men den ekstra hovedparten kan give problemer , hvis du har brug for at skille det at udskifte beskadigede dele . Men du kan gøre dette på egen hånd , uden hjælp fra en servicetekniker

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker


1
Sluk for din . CF -28 og tæt på skærmen. Drej adgangsnøgle placeret på højre hjørne på forsiden af computeren for at låse batteridækslet .
2 .
Vend computeren og løft op i ryggen batteridækslet . Løft batteriet ud af højre side af rummet og derefter løfte harddisken ud af venstre side af rummet .
3 .
Find låsning låsen på bagsiden af undersiden af computer og skub den til positionen Ulåst . Mens du holder udløseren ned , drej håndtaget er placeret lige over det mod uret . MMS lomme dækslet på højre side af computeren vil nu løfte sig op og den rektangulære metal drevet monteret i lommen , vil skubbe lidt fra rummet . Skub den helt ud af lommen .
4 .
Vend computeren højre side opad og åbne den . Brug dine fingre til at løfte den tynde plastik stikdækslet , der sidder lige over tastaturet . Så brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de to skruer afslørede , hvor dækslet plejede at sidde .
5 .
Brug din skruetrækker til at fjerne de fire skruer på toppen af computeren lige under skærmen . Derefter løfte tastaturet op ved dets øverste hjørner og placer den nedad over pegefeltet på den nederste halvdel af computeren . En metalplade, som dækker de interne ledninger vil nu blive udsat , hvor tastaturet lør Fjern de fire skruer i midten af låget og brug fingrene til at afbryde de to stik bånd fra bagsiden af tastaturet. Indstil tastaturet til side .
6 .
Afbryd de to bånd , der løber fra det indre af computeren til bunden af LCD-skærmen . Derefter fjerne skruerne på hver af de to hængsler af den bærbare computer til at frigive skærmen . Indstil skærmen til side .
7 .
Åbn dækslet på bagsiden af selve computeren, og fjern enkelt skrue placeret direkte i midten. Så vend computeren og fjern de ni skruer , der holder den nederste halvdel af den bærbare computer til toppen . Disse skruer er placeret langs siderne af bunden af computeren .
8 .
Løft bunden huset for at afdække den interne komponenter i din bærbare computer og sæt huset til side . På dette tidspunkt din CF -28 er helt adskilt .


Previous:nothing Next:hvordan du ændrer computerens ur hastighed 

Kommentarer

Code:
change