hvordan man kan adskille en gateway mx6454 bærbar

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-12

Laptop adskillelse er en nyttig færdighed at lære . Det vil give dig mulighed for at opgradere og fejlfinding hardware i stedet for ansættelse af en erfaren og ofte dyre bærbare tekniker . Demontering din bærbare kan virke skræmmende , men i tilfælde af Gateway MX6454 bærbare computer, er det ikke forfærdeligt svært . Selv om adskillelse ikke er en kompleks opgave, vil du blive håndterer følsomme elektroniske anordninger , der kan nemt blive beskadiget . Du bør håndtere computerhardware med største omhu

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .
Antistatisk håndled wrap .


1 .
Sluk Gateway bærbare computer , skal du tage netledningen , skal du fjerne batteriet og derefter afmonter alle andre kabler eller eksterne enheder . Vedhæft en antistatisk håndled wrap enhed til håndleddet , og derefter vedhæfte wiren klippet til den bærbare computer 's beklædning eller chassis . Dette vil bidrage til at forhindre stød fra statisk elektricitet .
2 .
Placer den bærbare computer med forsiden nedad , og derefter fjerne de tre Phillips-skruer afsløret af batteriet . Disse skruer vedhæfte afbryderen til den bærbare computer . Placer den bærbare computer med forsiden opad , og derefter åbne det op så langt som det vil gå.
3 .
Løft fanerne placeret bag F1 , F11 og " Insert " tasterne på tastaturet med en lille flad skruetrækker . Løft tastaturet dække op fra den bærbare computer og sæt den til side . Tastaturet Betrækket er en lille plastik strimmel placeret mellem tastatur og LCD -skærm .
4 .
Løft tastaturet op fra den bærbare computer på den udsatte kanten af tastaturet i nærheden af LCD-skærmen . Placer tastaturet nedad over pegefeltet og håndledsstøtten . Afbryd tastaturet bånd stikket fra den bærbare computer basen . Fjern tastaturet helt fra den bærbare computer og sæt den til side .
5 .
Luk den bærbare computer , og derefter placere den med forsiden nedad. Fjern en enkelt Phillips-skruer sikrer harddisken , RAM og trådløst kort dækker til den bærbare kabinet . Derefter fjerne de to Phillips-skruer sikre CPU dækslet på plads . Indstil alle dæksler og skruer til siden .
6 .
Fjern de to Phillips-skruer fra harddisken . Skub harddisken ud af dets stik , løft den ud af den bærbare computer og sæt den til side .
7 .
Tryk de to bevarer tappene på hver side af hver enkelt RAM -modul . Skub RAM kort ud af hukommelsen rum og sæt dem til side . Gør det samme til det trådløse kort .
8 .
Fjern de to skruer, der holder DVD /optiske drev på plads . Skub DVD /optiske drev ud af sit rum , og sæt den til side . Fjern de 16 resterende skruer fra bunden huset . Placer den bærbare computer med forsiden opad , og derefter åbne den bærbare så vidt som det vil gå.
9 .
Fjern de tre synlige Phillips-skruer fra den bærbare computer . Afbryd LCD , pegefeltet og LCD magt fladkabler fra hovedkortet . Luk den bærbare computer .
10 .
Brug en lille flad skruetrækker til at lirke ud af bunden kabinettet begynder nær Jævnstrømsindgang og video port . Arbejd din vej rundt i hele bærbare computer. Træk kabinettet ud den bærbare computer og sæt den til side . Forsøg ikke at tvinge huset ud , eller du kan beskadige coveret eller vigtige hardware i processen. Tag din tid .
11 .
Afbryd DC bestyrelsen kabel , USB/1394 blok bånd og venstre og højre højttaler stik fra hovedkortet . Fjern de fire synlige Phillips-skruer fra hovedkortet .

gode råd og advarsler


 • Må ikke haste , mens demontering Gateway bærbare computer.
 • Du vil fjerne en masse skruer . Det er en god idé at holde små plastposer og mærke dem for hver demontering fase og gemme passende skruer i de tilsvarende plastikposer .


 • Previous:nothing Next:hvordan man fjerner shahrokh.exe virus   

  Kommentarer

  Code:
  change