hvordan man kan afmontere en computer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-06

Uanset om du skal flytte computeren til et andet rum , eller ønsker at helt at skille den ad for at sælge eller erstatte nogle af dens komponenter , nedtagning din computer er en simpel proces . Det eneste værktøj, du skal bruge , er en skruetrækker , og det er kun kræves , hvis du har planer om at tage nogle af sine indvolde ud . Alle de stykker perifere hardware tilsluttet din computer , som overvåger og højttalere , oprette forbindelse til din computer på bagsiden og skal blot tages ud . Hardwaren inde i computeren , ligesom bundkort og grafikkort , kan let fjernes efter at have taget et par skruer .

Du skal bruge: .
Skruetrækker

Nedtagning Perifert Hardware


1
Sluk og fjerne din computer tårn , hvorfra det er oplagres og vende det rundt , så du har adgang til dens bagside . Du vil se mange tråde sat på bagsiden af din computer , herunder ledningerne fra musen , tastatur, skærm , vægstik og eksterne højttalere .
2 .
Tag alle disse enheder fra bagsiden af din computer . Nogle af stikkene-mest sandsynligt en fra skærmen-kunne være knyttet til din computer med lille skruer , der skal vendes med fingrene til at løsne dem, før du kan trække dem ud .
3 .
Fastgør ledninger fra unplugged enheder med elastikker eller twist bånd og gemme eller flytte dele af udstyr , hvor du har brug for .

Nedtagning en computer interne Hardware


1 .
Tag din computer og fjern alle dens eksterne hardware .
2 .
Find skruerne på bagsiden af din computer, Hold tilfældet side panel på . Brug din skruetrækker til at tage ud disse skruer og skub sidepanelet fra, så du kan se de interne komponenter i computeren . Læg computeren om på siden med den åbne side opad .
3 .
Touch del af metalrammen på computeren for at aflade eventuel statisk elektricitet du har i din krop til at undgå at beskadige computerens komponenter .
4 .
Find og tag alle de ledninger , der forbinder de interne stykker hardware til strømforsyningen og bundkortet . Du vil måske mærke de ledninger med små stykker tape , så du kan huske , hvad hver enkelt er for .
5 .
Fjern alle skruer, der holder stykker hardware på plads . Strømforsyningen , grafikkort , lydkort og netkort vil blive skruet på bagsiden af rammen . Harddisken og DVD /CD-ROM -drev vil være skruet fast til et beslag system mod forsiden af computeren .
6 .
Træk forsigtigt grafikkort , lydkort og netkort ud af deres slots i bundkortet . Skub diskdrev ud af deres slots i beslaget , og strømforsyningen ud af sit areal i toppen bag på computeren .
7 .
Find og fjern skruerne sikre bundkort til computeren sagen, og derefter løfte bundkortet ud af sagen .
8 .
Opbevar enkelte komponenter i særskilte , statisk-fri plastikposer for at undgå at beskadige dem .


Previous:nothing Next:Definitionen af en cd-brænder 

Kommentarer

Code:
change