hvordan man kan ændre LCD på en Lenovo T61

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-19

LCD -skærmen på din IBM Lenovo T61 er en af de vigtigste og mest følsomme dele af din computer . Selv små skader på denne skærm kan gøre det helt ubrugelig . Men hvis du har fundet dig selv i den lidet misundelsesværdige situation at have en beskadiget eller brudt LCD -skærm , er der ingen grund til panik . Det er muligt at fjerne skærmen selv og erstatte den med en ny model . Du bliver nødt til at åbne din computer , men du bør være i stand til at fuldføre proceduren i en kort tid
1 .
Sluk din bærbare computer og afmontere det fra stikkontakten . Skub batteriet ud af rummet på undersiden af din computer .
2 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de to skruer på de øverste hjørner af computeren , lige over LCD -skærmen . Derefter fjerne de tre skruer lige under LCD -skærmen .
3 .
Sæt spidsen af dit fladskærms- skruetrækker i sømmen på siden af skærmen mellem plast skærmen falsen ( frame ) og bag huset . Forsigtigt arbejde din vej rundt i tre sider af skærmen , indtil du føler alle falsen låse pop up . Disse låse sikre rammen til computeren. Når alle fangster frigives løfte plasticdæks fra computeren ved hjørnet .
4 .
Hold LCD -skærmen ved hjørner og forsigtigt løfte den op omkring to inches , udsætter kablet , der løber fra den grønne inverter board til bunden af skærmen . Brug dine fingre til at koble dette kabel fra skærmen .
5 .
Find metal holderen i bunden af LCD-skærmen og fjerne alle skruer, der fastgør det til skærmen . Derefter løfte LCD -skærmen helt ud af computeren , men vær forsigtig med den tykke fladkabel på bagsiden af skærmen , der forbinder til computeren .
6 .
Brug dine fingre til at afmontere den tykke bånd på bagsiden af skærmen og indstille den gamle skærm til side .
7 .
Monter en ny skærm ( fås hos din IBM forhandler eller online ) i huset af computeren og Saml i omvendt rækkefølge, du tog det fra hinanden .


Previous:nothing Next:hvordan man formatere mærker hk tastatur 

Kommentarer

Code:
change